[CZ] The Dead Room 2015 Celý Film Online

cz The Dead Room 2015 Celý Film Online

★★★★☆

The Dead Room má skóre 5,7 z 10, na základě 2359 recenzí



Dvojice zkušených vědců zkoumajících paranormální jevy přichází ve společnosti mladé dívky do údajně strašidelného novozélandského domu, ze kterého musela ujít na smrt vyděšená rodina vlastníků. Holly ale není jen tak obyčejnou dívkou. Je médiem, které musí potvrdit výskyt entity, odmítající jakoukoli "společnost". Po první noci strávené ve starém farmářském domě nic nenasvědčuje tomu, že by se v jeho prostorách nacházeli temné síly. Neuběhne však dlouhá doba a ukáží svou moc i podstatu své existence.


[CZ] The Dead Room 2015 Celý Film Online

The Dead Room

Více informací


Původní název : The Dead Room
Země : Austrálie
Jazyk : okcitánština (oc)
Délka : 151 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Paria Khourtney
Režie : Octavio Tanvir

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aa'Ishah Anjay, Saule Mikel
Produkce : Deya Arba
Hudba : Yishai Kavan
Kamera : Leeloo Joella
Kostýmy : Hendrix Shafiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. září 1934
Produkční společnosti : Caravan Pictures
Distribuce : ADASTRA Films
Rozpočet : 85 488 285 USD
Tržby : 35 098 626 USD

Zabiják za volantem - hry online | Superhry.cz
Zabiják za volantem online na Superhry.cz – staňte se pirátem silnic, který se svým vozem převálcuje úplně všechno, co mu přijde do cesty. Dávejte pozor, ať před vámi nikdo neunikne a ať nenabouráte do překážek, které na vás na trati čekají.
Nejlepší Brutální hry online | Superhry.cz
Nejlepší | Zahraj si zdarma 1000 online brutálních her v kategoriích zombie hry, apokalyptické hry, zabiják za volantem, hry o život a další. Poslední hra
Akční figurky | Figures.cz
32 cm vysoká, detailně zpracovaná sběratelská figurka Deathstroke na motivy hry Batman Arkham Origins. Autenticky zpracované detai...
Boris Karloff | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Cameron Monaghan | ČSFD.cz
Cameron Monaghan je americký herec. Narodil se v Santa Monice v Kalifornii, ale ještě jako malý kluk se s rodiči přestěhoval na druhou stranu USA do Boca Raton na Floridě.


Ulozto.1080p. Avi. MP4. Full Movie. Hd. Zdarma. Český Dabing. Stáhnout. BDrip. DVDrip. České. Ke Shlednutí. iPad. 480p. Česká. Download. Sleduj Filmy. Film online. Cz titulky. Watch Free. Cz dabing. Stream. 720p. 4k blu ray. Celý Film. iPhone. Ke shlédnutí. Český Film. Ke Stažení.