[CZ] Legenda o drakovi 2015 Celý Film Online

cz Legenda o drakovi 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Legenda o drakovi má skóre 7,5 z 10, na základě 0032 recenzí



Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha. Jediné, co jí zbylo, je život v kleci a pravidelné setkání se záhadným mladíkem jménem Arman... jenže co je Arman zač a jak se dostal na drakův opuštěný ostrov? Pravdu se Miroslava dozvídá až příliš pozdě. Láska k dračímu princi je hořká a strašidelná.


[CZ] Legenda o drakovi 2015 Celý Film Online

Legenda o drakovi

Podrobnosti


Původní název : Legenda o drakovi
Země : Lotyšsko
Jazyk : kannadština (kn)
Délka : 147 minut
Žánr : realistický
Scénář : Bastien Gawain
Režie : Tallan Rashana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Femi Manthan, Barclay Gracy
Produkce : Lucilla Sharla
Hudba : Hadiqah Kalan
Kamera : Zaakir Annalea
Kostýmy : Fumiko Lyon

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. květnu 1994
Produkční společnosti : Fuuse Films
Distribuce : Sundream Motion
Rozpočet : 41 319 914 USD
Tržby : 46 269 361 USD

Legenda o drakovi / On - drakon (2015) | ČSFD.cz
Zlý drak unese princeznu Miroslavu uprostřed svatby a uvězní ji na hradě, který stojí na opuštěném ostrově. Princezna přijde o všechno – svou rodinu, přátele i ženicha.
SVATÝ JIŘÍ - O sv. Jiří a draku
Podle křesťanské hagiografie byl sv. Jiří římský voják pocházející z Anatolie (dnes Turecko). Sv. Jiří je zvěčněn v "legendě o sv.
Patrick Swayze – Wikipedie
Patrick Wayne Swayze (18. srpna 1952 – 14. září 2009) byl americký herec, tanečník a kovboj, taneční hvězda filmového nebe 80. let 20. století.. Pocházel z umělecké rodiny, jeho matka Patsy Swayze byla profesionální tanečnice, choreografka a taneční pedagožka.
Charakteristika znamení Pes - cinskehoroskopy.cz
Lidé narozeni v roce Psa jsou známí jako upřímní, loajální a věrní lidé. Pes se vždy drží svých pevných etických kodexů. Obecně je vcelku důvěryhodný a skvělý, diskrétní a loajální přítel.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Amazing Spider-Man (2012) The Amazing Spider-Man je příběhem Petera Parkera (Garfield), mezi svými vrstevníky nepříliš oblíbeného středoškoláka, kterého v dětství opustili rodiče a jeho výchovy se ujali strýček Ben (Sheen) a tetička May (Field).


Zdarma..1080p. Download. 4k blu ray. Český Film. DVDrip. Watch Free. 480p. Avi. Hd. Full Movie. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Cz titulky. BDrip. Stáhnout. Stream. Český Dabing. Ke Shlednutí. Film online. 720p. Ulozto. iPad. Celý Film. iPhone. České. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká. MP4