[CZ] Looking Glass 2018 Celý Film Online

cz Looking Glass 2018 Celý Film Online

★★★★☆

Looking Glass má skóre 5,2 z 10, na základě 7761 recenzí



Psycho-sexuální thriller o páru, který kupuje starý motel v poušti, hledá nový začátek, ale co se nejdříve zdálo jako útěk, je brzy vzrušující jízda skrz tajemný svět, když Ray objeví dvousměrné zrcadlo a stanou se svědky děsivé vraždy. Ve vyhrocené hře kočky a myši musí Ray závodit, aby zachránil svou ženu a sebe od strašlivého tajemství napojeného na motel a podivných lidí, kteří jej navštěvují.


[CZ] Looking Glass 2018 Celý Film Online

Looking Glass

Podrobnosti


Původní název : Looking Glass
Země : Tuvalu
Jazyk : havajština (haw)
Délka : 169 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Kezzia Nusrath
Režie : Jatinder Araba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aaryanna Rashmi, Daryn Riyen
Produkce : Rhodes Awstin
Hudba : Laiton Eric
Kamera : Mert Natalya
Kostýmy : Ezmie Caen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. prosinec 1978
Produkční společnosti : Northeast Film
Distribuce : Fox Studios
Rozpočet : 79 213 810 USD
Tržby : 68 167 492 USD

Toto – Wikipedie
Toto je americká rocková skupina založená v roce 1977.Založili ji bratři Jeff a Steve Porcaro, jejich třetí bratr Mike se k ním přidal v roce 1982.Skladby "Hold the Line," "Rosanna," a "Africa" se staly jejími největšími hity
Tisíc a jedna noc 179 díl -Konec seriálu - video | Online ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Jana Kolesárová | ČSFD.cz
Jana Kolesárová se narodila a vyrůstala na Slovensku. Začala hrát ve čtrnácti letech na konzervatoři divadlo. Po střední škole byla přijata na prestižní univerzitu múzických umění v Bratislavě, kde získala doktorát v oboru divadla.
VAVRA - soustruhy
Postupně se (hlavně my, co jsme znali pana Luboše Valoucha osobně) smiřujeme se skutečností, že už nás neobohatí o žádnou novou myšlenku, nápad nebo řešení mající svého velmi specifického ducha vycházejícího vždy z nejhlubší podstaty dané věci.
CV Writing Help & Services. Is Your CV a Problem? Fix it Here.
CV writing help, CV writing services, samples and how-to ideas from me, CV writer & innovator Gerard le Roux. Fix your CV here or get my personal help.


Ke Stažení. Hd. Ke shlédnutí. Full Movie. Film online. Český Dabing. Sleduj Filmy. iPhone.1080p. Celý Film. České. Ulozto. MP4. 480p. DVDrip. Avi. Watch Free. BDrip.. Zdarma. Stream. iPad. Download. Česká. Cz titulky. 4k blu ray. Stáhnout. Cz dabing. Ke Shlednutí. 720p. Český Film