[CZ] Mamka & taťka 2008 Celý Film Online

cz Mamka & taťka 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Mamka & taťka má skóre 6,6 z 10, na základě 4504 recenzí



Polská emigrantka Lena je uklízečkou na letišti Heathrow. Po jedné směně jí ujede autobus, ale kamarádka Birdie jí naštěstí velice ochotně nabídne přespání v rodinném domě nedaleko letiště. To ještě Lena netuší, že se dostane do rukou psychopatické mamky a taťky, kteří si přímo pod ranvejemi vytvořili vlastní svět, kde vládnou jejich pravidla a zákony. Snímek, který začíná jako sociální drama Mika Leigha, se velmi rychle zvrtne v krvavou a zvrhlou hru o přežití, v níž zpočátku nejistá Lena dokáže uhrát jisté body a získat pozornost a snad i důvěru mamky. Snímek se nebrání velmi černému humoru a svérázně paroduje životní styl a každodenní rituály britské rodiny. Režisér k filmu dodává: „Vyrostl jsem ve stínu letiště Heathrow a zvuky, které slyšíte v tomto filmu, jsou zvuky mého dětství." Snímek Mamka a taťka byl uveden ve Velké Británii v televizi o Vánocích a vzbudil velice kontroverzní reakce. (44th KVIFF)


[CZ] Mamka & taťka 2008 Celý Film Online

Mamka & taťka

Podrobnosti


Původní název : Mamka & taťka
Země : Palau
Jazyk : paštština (ps)
Délka : 160 minut
Žánr : horor
Scénář : Gibson Jacobie
Režie : Haika Wu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaine Abubaker, Yuqi Levii
Produkce : Eloah Haya
Hudba : Mickael Khiah
Kamera : Sylwester Kimran
Kostýmy : Blondell L'Wren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červenec 1904
Produkční společnosti : Walt Disney
Distribuce : Lubin Studios
Rozpočet : 03 489 244 USD
Tržby : 33 401 787 USD

Mamka & taťka / Mum & Dad (2008) | ČSFD.cz
Polská emigrantka Lena je uklízečkou na letišti Heathrow. Po jedné směně jí ujede autobus, ale kamarádka Birdie jí naštěstí velice ochotně nabídne přespání v rodinném domě nedaleko letiště.
Mamka a taťka / Mom and Dad (2017) | ČSFD.cz
Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch…
Když syn mrdá vlastní matku - Erotické povídky
Jako dítě jsem často šmíroval rodiče, když dováděli v ložnici. Poprvé to bylo proto, protože jsem mamku slyšel hrozně křičet a myslel jsem si, že jí taťka snad bije i když jsem je nikdy neslyšel ani hádat.
Radosti ze života puberťačky – Erotické povídky
Za chvilku přišla mamka zpátky a přidala se k nám do bazénu. Uplavali jsme několik délek a vylezli jsme na deky. Sundaly jsme si s mamkou kalhotky, aby nám uschly a zbytečně nás nestudily.
Muzeum Hraček Ostrava
Vrátily jsme se o několik desítek let zpátky a bylo to úžasné! Máme obohacený dnešní den a vřele doporučíme návštěvu Muzea dalším.


Stream. Sleduj Filmy. iPad. Česká. Ke shlédnutí. Film online. Hd. iPhone. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. MP4. BDrip. DVDrip. 480p. Full Movie. Cz titulky. Cz dabing.1080p. Ulozto. Watch Free. České.. 720p. Ke Stažení. Avi. 4k blu ray. Český Dabing. Download. Zdarma. Celý Film