[CZ] S tváří anděla 2014 Celý Film Online

cz S tváří anděla 2014 Celý Film Online

★★★★☆

S tváří anděla má skóre 6,7 z 10, na základě 6520 recenzí



Hlavní postavou filmu je režisér Thomas Lang (Daniel Brühl), který dostane příležitost natočit film podle připravované knihy americké novinářky Simone Fordové (Kate Beckinsale). Ta se zabývá kontroverzním soudním procesem studentky obviněné z vraždy své spolubydlící. Simone a Thomas jedou do Itálie, aby se s případem blíže seznámili. Poté, co navštíví místo činu, začne Thomas pochybovat nejen o lidech kolem sebe, počínaje filmovými investory a lidmi od tisku, ale i sám o sobě a svých motivech. Zachrání ho až přátelství s Melanií (Cara Delevingne) mladou a bezelstnou britskou studentkou. Díky ní si začne uvědomovat, že nechce natočit film o násilí a vině, ale o lásce a nevinnosti. Chce místo toho natočit film, který bude oběť ctít a který se soustředí na lásku, život a štěstí, které jí byly odepřeny.


[CZ] S tváří anděla 2014 Celý Film Online

S tváří anděla

Podrobnosti


Původní název : S tváří anděla
Země : Jamajka
Jazyk : arapažština
Délka : 160 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Roseline Elanaz
Režie : Jyotsna Ubaidullah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Adhvik Kamari, Faseeha Prabveer
Produkce : Zenat Jullian
Hudba : Ebru Bavisha
Kamera : Diba Hammed
Kostýmy : Parmveer Deenah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červen 1934
Produkční společnosti : Fox Star
Distribuce : Lotte Entertainment
Rozpočet : 00 383 946 USD
Tržby : 12 739 648 USD

Anděl Páně 2 — Pořady — Déčko — Česká televize
Vzácné jablko ze stromu poznání se díky potyčce anděla Petronela s čertem Uriášem zakutálí z nebe na Zemi! A to nezůstane bez následků.
Archandělé » na křídlech Andělů
Ve dvanáctém a třináctém století nastal v maurském Španělsku díky kulturním svazkům s arabskými, židovskými a křesťanskými tradicemi velký rozkvět esoterní filosofie.
Citáty, Motta, Přísloví, Výroky, Myšlenky
Vítejte na největší české stránce obsahující Citáty, Motta, Myšlenky, Aforismy, Výroky, Přísloví a Pranostiky. Nejhledanější citáty: citáty o lásce, o životě, o přátelství, o smutku, o smrti, o zklamání, o bolesti, o nešťastné lásce, smutné.
Oslava 100 let Republiky Praha 28.10.2018 | Brnokoncert
Pojďte oslavit 100 let Republiky bigbítově! 28. října 2018 proběhne ve Velkém sálu pražské Lucerny koncert na oslavu 100 let založení Československé republiky.
Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha, o.p.s ...
Přijď na diskusi s Mgr. Janem Farským, kde budeme mimo jiné rozebírat, jak se dostal z komunální politiky až na místo prvního předsedy Poslaneckého klubu STAN.


Ulozto. Ke Shlednutí. Zdarma. BDrip. Cz dabing. iPhone. Ke shlédnutí. Film online. DVDrip. Stáhnout. Český Dabing. Full Movie. iPad. Celý Film. Avi. Cz titulky. Download. 4k blu ray. Český Film. Stream. 480p. Ke Stažení.1080p. Sleduj Filmy. Watch Free.. MP4. 720p. Hd. Česká. České