[CZ] Svatba na oko 2013 Celý Film Online

cz Svatba na oko 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Svatba na oko má skóre 5,2 z 10, na základě 3463 recenzí



Molly Mahoneyová letí domů do Chicaga na svatbu své matky... a doprovází ji "tajemný muž". Jenže když Molly zjistí, že tento tajemný muž má utajovanou manželku, ukončí to s ním ještě než si stihne odbavit zavazadla. Nakonec se vypláče na rameni svému kamarádovi z dětství, Joshovi Shiffmanovi, který cestuje na stejnou svatbu jako Molly. Emocionálně zlomená Molly usne Joshovi v náručí a jemu zrovna zavolají rodiče. Josh se dozví, že jeho otec umírá, a že jediné čeho lituje je to, že se již nestihne setkat se ženou, která se jednou stane manželkou jeho syna. Josh je zoufalý a ve snaze splnit otci jeho poslední přání mu řekne, že onu ženu už potkal... blízkou rodinnou přítelkyni - Molly Mahoneyovou. (oficiální text distributora)


[CZ] Svatba na oko 2013 Celý Film Online

Svatba na oko

Více informací


Původní název : Svatba na oko
Země : Itálie
Jazyk : osedžština
Délka : 145 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Mieke Hawraa
Režie : Niha Endrit

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alizeh Ghassan, Hale Ramez
Produkce : Aurelio Kingston
Hudba : Navarro Aayush
Kamera : Alleah Mayzie
Kostýmy : Caterina Bryson

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. srpen 1952
Produkční společnosti : Mosfilm
Distribuce : Belarusfilm
Rozpočet : 70 583 985 USD
Tržby : 35 768 817 USD

Aerovod • Kvalitní filmy on-line a legálně
Aerovod je online platforma pro sledování filmů, které prošly dramaturgickým testem velkého plátna kin Světozor, Aero a Bio Oko.
Josef Lada - seznam spisovatelů - Spisovatele.cz
Upravit životopis Životopis. Josef Lada byl malíř a ilustrátor, jevištní výtvarník, karikaturista, scénograf a autor moderních pohádek pro děti.
stezky.info | Naučná stezka Kamenné řady u Kounova
Naučná stezka začíná u železniční stanice Mutějovice (pozor, poloha železniční stanice není totožná s polohou obce Mutějovice – je od ní vzdálená po silnici cca 2–3 km), ležící na trati Rakovník–Louny.
MenuŠumperk - "Na co máte dneska chuť?"
Restauraci Schiller naleznete přímo v srdci Šumperka, na pěší zóně. V naší restauraci vaříme výhradně z čerstvých surovin, abychom zajistili maximální kvalitu připravovaných pokrmů.
Dan – seznam alb na Rajčeti
293 alb, na Rajčeti od 27. 4. 2008 – Ahoj! Specializuji se na fotky se začátečnicemi a s nemodelkami, fotím pro zábavu a pro radost Vaši i moji.


Film online. Ke Shlednutí. 480p. Ulozto. Cz titulky. Stáhnout. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká.1080p. iPhone. Hd. Ke shlédnutí. 720p. Download. Watch Free. Český Film. Avi. iPad. Stream.. DVDrip. Český Dabing. Full Movie. BDrip. 4k blu ray. MP4. Zdarma. České. Celý Film