[CZ] 100 pušek 1969 Celý Film Online

cz 100 pušek 1969 Celý Film Online

★★★★☆

100 pušek má skóre 7,7 z 10, na základě 0206 recenzí



Černý lovec lidí Lyedecker (Jim Brown) hledá v Mexiku Joe Herreru (Burt Reynolds), který ve Spojených státech vyloupil banku a odnesl si šest tisíc dollarů. Když ho konečně najde, je Herrera v zajetí krutého generála Verduga (Fernando Lamas), který se snaží očistit zemi od indiánů kmene Yaqui a to jediným způsobem, který zná, jejich zabíjením. Jenže Herrera je poloviční Yaqui a těch šest tisíc ukradl, aby mohl koupit pušky pro své spolubojovníky a zbavit zemi krutého tyrana. A s pomocí krásné indiánky Sarity (Raquel Welch) i na jejich stranu se přidavšího Lyedeckera by se to mělo podařit.


[CZ] 100 pušek 1969 Celý Film Online

100 pušek

Více informací


Původní název : 100 pušek
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Délka : 142 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Christoforos Laika
Režie : Baya Kavari

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asil Aqueelah, Altin Haseeba
Produkce : Deacan Kebba
Hudba : Dhanyaal Sebastians
Kamera : Gurfateh Keshia
Kostýmy : Barun Ramanpreet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. květnu 1963
Produkční společnosti : Excel Entertainment
Distribuce : StudioCanal
Rozpočet : 48 913 671 USD
Tržby : 49 590 628 USD

VHU PRAHA
Pušky rakousko-uherské branné moci – 2. díl. Přinášíme vám druhou část materiálu Jana Skramoušského, kurátora sbírek moderních palných zbraní a střeliva Vojenského historického ústavu Praha, který je věnován puškám Rakouska-Uherska v období konce 19. století.
PSK Union Praha
Vážení sportovní přátelé, Policejní střelecký klub UNION Praha, z. s. pořádá střelecké soutěže pro všechny zájemce o střelbu z pistolí, revolverů a pušek v duchu pravidel Českého střeleckého svazu (sportovní střelba) nebo k prohloubení střeleckých a taktických dovedností při bezpečném ovládání palné ...
AK-103 – Wikipedie
AK-103 je pokročilá verze známé ruské útočné pušky AK-47, pro náboje 7,62 x 39 mm.Jde o kombinaci a vylepšený vývoj AK-74 a AK-101 s použitím plastů namísto kovových a dřevěných komponent všude tam, kde je to možné pro snížení celkové hmotnosti.
Čištění zbraní — kartáče na zbraně, zbraňové kartáče
Čištění zbraní. Naše motto: Kvalitní český výrobek + 100% servis + zajímavá cena = spokojený zákazník. Kartáčovna Koloveč vyrábí kartáče na čištění zbraní již od roku 1890.
ZBRANĚ LIBEREC | ZBRANĚ PISTOLE STŘELIVO A LOVECKÉ POTŘEBY
08.05.2018 Vážení zákazníci, kamarádi střelci, spousta z vás určitě zaznamenala, že v Čechách je pořádáno několik kurzů pro střelbu z pušek na dlouhé vzdálenosti.


Film online. Ke Shlednutí. Ulozto. 720p. Český Film. Cz titulky. 4k blu ray. DVDrip. Sleduj Filmy. Cz dabing. Avi. BDrip. Ke Stažení. Celý Film. 480p. Hd.1080p. Watch Free. Stream. iPhone. iPad. Český Dabing. Full Movie. Zdarma. Stáhnout.. Download. Česká. České. Ke shlédnutí. MP4