[CZ] Cesta za králem trollů 2017 Celý Film Online

cz Cesta za králem trollů 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Cesta za králem trollů má skóre 8,7 z 10, na základě 1731 recenzí



Espen je nejmladší ze tří synů chudého farmáře. Doma jej používají jako rodinného otloukánka, který není schopný žádné užitečné práce a jen chodí po lesích s hlavou v oblacích a chytá lelky. Jeho jediným úkolem, který mu doma svěřili, je udržovat v kamnech oheň, aby nevyhasl. A je asi jen náhodou, že právě on v lese potkal princeznu Kristin, která je právě na útěku ze svého rodného hradu. Kristin je pořádně tvrdohlavá, nevěří na staré báchorky o Králi trollů, který má zálusk na princezny, a hlavně si ani náhodou nechce vzít namyšleného prince Frederika, kterého jí vybral otec. Den před svými osmnáctými narozeninami tedy dává přednost cestě do neznáma. Bohužel nedlouho po setkání s Espenem zjistí, že ty povídačky o trollech jsou pravdivé.


[CZ] Cesta za králem trollů 2017 Celý Film Online

Cesta za králem trollů

Více informací


Původní název : Cesta za králem trollů
Země : Slovensko
Jazyk : polština (pl)
Délka : 168 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Slyvia Kordell
Režie : Blousie Yichen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seham Faryn, Sukie Odessa
Produkce : Minhaj Goncalo
Hudba : Retaal Vigan
Kamera : Aela Shek
Kostýmy : Ianna Lochlainn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1933
Produkční společnosti : True north
Distribuce : UTV Motion
Rozpočet : 24 447 025 USD
Tržby : 72 797 080 USD

Cesta za králem trollů / Askeladden - I Dovregubbens hall ...
Espen je nejmladší ze tří synů chudého farmáře. Doma jej používají jako rodinného otloukánka, který není schopný žádné užitečné práce a jen chodí po lesích s hlavou v oblacích a chytá lelky.
Cesta za králem trollů | Cinemart.cz
Že jsou trollové jen malé roztomilé bytůstky? Ani nápad! Král trollů je zlověstný a hrozivý obr z hor, který dříme ve své jeskyni a čeká na to, až se některá z princezen do svých osmnáctých narozenin nestihne provdat, aby ji mohl lapit a sníst.
Novinky - Kino Heřmanův Městec
20.07.2018 od 21:00 Cesta za králem trollů (Letní kino v zámeckém parku) Dobrodružná výprava za záchranou princezny, po které touží zlověstný Král trollů.
Události v obci - Oficiální stránky města Heřmanův Městec
19.07.2018 Pokácení vrby u křižovatky ulic U Bažantnice a 5. května. Až pojedete směrem na Chrudim, určitě si všimnete, že je něco jinak.
Obec Kočí - Oficiální stránky obce Kočí
Vítejte na nových oficiálních www stránkách obce Kočí. Pevně věřím tomu, že se naše stránky stanou pro drtivou většinu občanů místem, kde může každý získat potřebné informace pro snadnější komunikaci s úřadem a život v obci.


Watch Free. Stream. 480p. Avi.1080p. Ulozto. České. DVDrip. 4k blu ray. BDrip. Download. Hd. iPad. 720p. Cz dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. Cz titulky. iPhone. Stáhnout. Ke shlédnutí. Český Film. Ke Stažení. Full Movie. Ke Shlednutí. Film online.. Český Dabing. MP4. Zdarma. Česká