[CZ] Rande naslepo 2017 Celý Film Online

cz Rande naslepo 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Rande naslepo má skóre 6,4 z 10, na základě 1262 recenzí



Vzrušující práce v luxusním hotelu - to je vysněná budoucnost, kterou si hýčká Saliya (Kostja Ullmann) už od dětství. Pak ale jako teenager začne ztrácet zrak, až nakonec vidí jen mlhavé světlo a matné obrysy. Svět vidí jako by na něj koukal skrze tlusté mléčné sklo. Zdá se, že jeho životní sen je v naprostých troskách. Saliya i přes svůj handicap postupně získává větší sebevědomí, vrací se do normální školy a nakonec se dokonce odváží poslat přihlášku na stáž do pětihvězdičkového hotelu. Díky důkladné přípravě, pozitivnímu přístupu a hlavně s podporou velkého blafování uspěje a místo získá. Jen nikomu nepřizná, že vlastně tak trochu skoro vůbec nevidí.


[CZ] Rande naslepo 2017 Celý Film Online

Rande naslepo

Více informací


Původní název : Rande naslepo
Země : Bahrajn
Jazyk : kanurijština (kr)
Délka : 158 minut
Žánr : akční
Scénář : Abiel Chayden
Režie : Ezana Lelani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Binyamin Meenakshi, Mu'Adh Natalee
Produkce : Miu Milania
Hudba : Zeta Cailean
Kamera : Esdras Shaiyan
Kostýmy : Mais Zakiah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. duben 1929
Produkční společnosti : True West
Distribuce : Star Films
Rozpočet : 40 699 861 USD
Tržby : 77 566 144 USD

Rande naslepo / Mein Blind Date mit dem Leben (2017) | ČSFD.cz
Vzrušující práce v luxusním hotelu - to je vysněná budoucnost, kterou si hýčká Saliya (Kostja Ullmann) už od dětství. Pak ale jako teenager začne ztrácet zrak, až nakonec vidí jen mlhavé světlo a matné obrysy.
Seznam se bezpečně
Nejnovější videa. Poučná i varovná videa o bezpečnosti na internetu a nástrahách anonymního prostředí. Můžete si je také stáhnout do počítače.
Speed Dating, rychlé rande v Praze - Seznamka EXTRA RANDE
Speed dating, nebo-li rychlé rande je seznamovací večer, díky němuž se můžete seznámit až s 10ti protějšky
Rychlé rande neboli Speed dating | ELITE Date
Chcete-li se dozvědět, co je to rychlé rande, jak Speed dating probíhá, proč se rozhodnout pro tuto variantu seznamování, co vás od tohoto způsobu randění může odradit a mnohem více na toto téma, čtěte dále!
Městská knihovna Velké Meziříčí
15.06.2018 KNIŽNÍ RANDE NASLEPO . Půjčte si neprůhledně zabalenou knihu. Nechte se překvapit, kdo bude vaším společníkem. plakát


České. Download. BDrip. Ke Shlednutí. DVDrip.. iPhone. Český Dabing. 720p. Hd. 480p. MP4. Watch Free. Zdarma. Ke Stažení. Avi.1080p. Stream. Full Movie. Sleduj Filmy. Cz titulky. Cz dabing. Ulozto. Stáhnout. Film online. Český Film. Česká. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Celý Film. iPad