[CZ] Anti Matter 2016 Celý Film Online

cz Anti Matter 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Anti Matter má skóre 8,4 z 10, na základě 4946 recenzí



Ana (Yaiza Figueroa) studuje fyziku jako doktorandka na univerzitě v Oxfordu a zabývá se červími dírami. Ve volné variaci na Alenku v říši divů se tým dostane do časové tísně a musí – po zvířatech – urychlit testování na lidech. Ana si vylosuje (vypálená sirka) první pořadí a nastoupí do stroje. Když se ráno probudí, je něco jinak. Jenom trošku jinak, ale skoro nic neudrží v paměti a i části starších vzpomínek jí chybějí. A i lidi kolem ní včetně týmu jsou nějací jiní. Nebo je jiná ona ? Co je příčinou a jak situaci řešit? Je to problém fyzikální nebo etický, je problém ve hmotě nebo v podstatě lidské paměti?


[CZ] Anti Matter 2016 Celý Film Online

Anti Matter

Více informací


Původní název : Anti Matter
Země : Etiopie
Jazyk : ido (io)
Délka : 159 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Zein Annaleise
Režie : Temia Bracha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mateos Amel, Orianna Carrol
Produkce : Ramina Miquel
Hudba : Ashton Delna
Kamera : Muzakkir Hodo
Kostýmy : Anchal Sidonie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. květen 1966
Produkční společnosti : Rajshri Productions
Distribuce : Padmalaya Studios
Rozpočet : 26 296 468 USD
Tržby : 45 317 191 USD

Metformin 500 mg :: Can you drink alcohol with metformin ...
We believe that your instructors and classmates will have a very formative impact on you over the course of the next 15 weeks. In order to best equip you to absorb the training you will receive, we strive to set you up in a housing situation that promotes comfort, camaraderie, and learning.
Technické zkratky | — Zavolantem.cz
4Motion. Inteligentní pohon všech kol. Pomocí spojky, která je umístěna v olejové lázni je rozděloán točivý moment mezi jednotlivými nápravami.
Hagioterapie:
Hagiotherapy. is a psychotherapeutic method; the term is derived from two Greek words “therapeia” – care, treatment, and “hagios” – holy, pure, sacred.
Marihuana – Wikipedie
Marihuana je konzervovaná léčivá látka, ale též psychotropní látka, která se získává usušením květenství samičích rostlin konopí s obsahem tetrahydrokanabinolu (THC) nad 0,3 %.
Sovětské válečné zločiny – Wikipedie
Válečné zločiny a zločiny proti lidskosti spáchané Sovětským svazem mezi lety 1919-91 zahrnují akce Rudé armády, NKVD či vnitřních vojsk. Řada válečných zločinů (například Katyňský masakr) byla spáchána na přímý rozkaz Josefa Stalina.


Zdarma. Ke shlédnutí. Hd. 4k blu ray. Full Movie. Česká. 480p. MP4. Český Dabing. Stáhnout. Ulozto. Film online. iPad. Sleduj Filmy. Cz dabing. 720p. Stream.. Celý Film. Download. Ke Shlednutí. České. Český Film. Ke Stažení. Watch Free.1080p. iPhone. Cz titulky. DVDrip. Avi. BDrip