[CZ] Jawbone 2017 Celý Film Online

cz Jawbone 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Jawbone má skóre 6,2 z 10, na základě 0631 recenzí



Bývalý boxerský talent Jimmy McCabe (Johnny Harris) se oddal alkoholu a dotkl se až samotného dne své existence. Tento skutečně velmi slušný muž se stal ze dne na den bezdomovcem a bez halíře v kapse ho se může zachránit už jen jediným místem světa - boxerským klubem, kde byl trénován a stále patří jeho kamarádovi a trenérovi Billymu (Ray Winstone). S dechem páchnoucím po vodě, kruhy pod očima a strhanou tváří přichází naposledy požádat o šanci znovu se postavit na nohy a porazit jediného soupeře, s nímž vede nekonečný zápas - svým vnitřním démonem


[CZ] Jawbone 2017 Celý Film Online

Jawbone

Podrobnosti


Původní název : Jawbone
Země : Švýcarsko
Jazyk : dánština (da)
Délka : 166 minut
Žánr : romantický
Scénář : Annakay Nola
Režie : Naga Zac

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gustavs Henryk, Zohha Sheniya
Produkce : Miron Tanbeer
Hudba : Nereida Naser
Kamera : Mayson Silvana
Kostýmy : Beaux Dreama

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. červen 1996
Produkční společnosti : Premium Picture
Distribuce : Balaji Telefilms
Rozpočet : 44 688 823 USD
Tržby : 15 510 438 USD

Inzeráty oakley - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.cz
Vyberte si co potřebujete z 146 aktuálních inzerátů oakley. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.
Inzeráty fitness - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.cz
Vyberte si co potřebujete z 585 aktuálních inzerátů fitness. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.
Městské divadlo Kolín
Pokladna a městská galerie je otevřená od úterý do soboty. Více informací viz aktuálně.
Program / Městské divadlo Kolín
Lenka Smrčková, Pavel Khek Městské divadlo Mladá Boleslav Držitel Thálie Radim Madeja v příběhu nejslavnějšího francouzského mima s českými kořeny.
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Ve vlnách (2013) Snímek Drift se odehrává na počátku 70. let v jednom zapadlém městě na nádherném australském pobřeží a vypráví příběh dvou bratrů, kteří stáli u zrodu moderního surfařského průmyslu.


iPad. Hd. Cz titulky. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí. České. Download. Ke Shlednutí. Full Movie. Česká. BDrip.1080p. Cz dabing. Stream. 4k blu ray. Stáhnout. DVDrip. Zdarma. Sleduj Filmy. Celý Film. 480p. Český Film. Český Dabing. Watch Free. 720p. Ulozto.. iPhone. Film online. MP4