[CZ] Pan Stein je online 2017 Celý Film Online

cz Pan Stein je online 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Pan Stein je online má skóre 7,3 z 10, na základě 0010 recenzí



Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi. S pomocí mladého počítačového instruktora Alexe začne Pierre brouzdat po internetu a brzy narazí na online seznamku. Pod Alexovou identitou se seznámí s mladou fyzioterapeutkou Florou a záhy jí zcela propadne. Ona je zase okouzlena jeho elegantním, ačkoli poměrně neobvyklým profilem a pozve ho na rande. Skutečné, tváří v tvář. Pierre je z tohoto dobrodružství rozrušený a cítí se v pasti. Nezbývá mu, než přesvědčit Alexe, aby šel na schůzku místo něj.(HBO Europe)


[CZ] Pan Stein je online 2017 Celý Film Online

Pan Stein je online

Více informací


Původní název : Pan Stein je online
Země : Tonga
Jazyk : puquina
Délka : 153 minut
Žánr : historický
Scénář : Shorifa Saalihah
Režie : Raushan Sahd

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lakshya Pearline, Bradie Cahill
Produkce : Reisy Siana
Hudba : Lesli Osamah
Kamera : Martine Saharsh
Kostýmy : Hamze Evea

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. lednu 1970
Produkční společnosti : Heritage Film
Distribuce : Rajshri Productions
Rozpočet : 30 021 465 USD
Tržby : 47 063 062 USD

Pan Stein je online (2017) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Pan Stein je online. Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi.
Pan Stein je online / Un Profil pour deux (2017) | ČSFD.cz
Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi.
Pan Stein je online 2017 Film (65%) | Filmer.cz
Film Pan Stein je online ke stažení pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v.
Pan Stein je online | Neomezené stahování a sdílení | File ...
Cena SMS je od 5-499 Kč, 0.2-16 € včetně DPH. Platby SMS v Kč a € (MT billing): Cena objednací SMS je dle tarifu zákazníka. Cena potvrzovací SMS je 5-499 Kč nebo 0.2-16 € vč. DPH. U SMS platby může docházet k prodlevě mezi vaším potvrzením a přičtením kreditu.
Pan Stein je online | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.


Ke Shlednutí. Stream. České.. Stáhnout. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. Zdarma. 720p. Sleduj Filmy. Český Dabing. Česká. Film online.1080p. Download. Celý Film. Český Film. Cz titulky. iPad. Ulozto. MP4. Watch Free. Cz dabing. 480p. Hd. Avi. Ke Stažení. Full Movie. 4k blu ray. BDrip