[CZ] Vysoká hra pro pravou dámu 1966 Celý Film Online

cz Vysoká hra pro pravou dámu 1966 Celý Film Online

★★★★☆

Vysoká hra pro pravou dámu má skóre 6,0 z 10, na základě 9682 recenzí



Zadní pokoj hotelu Palomar v Laredu je každoročně místem konání partičky pokeru pěti nejbohatších mužů Texasu. Náhodou se k tomu připlete hrou posedlý farmář Meredith (Henry Fonda). Když jsou na stole všechny jeho peníze - určené na koupi farmy, utrpí srdeční infarkt. Ještě tu však je jeho kurážná žena Mary (Joanne Woodward)...


[CZ] Vysoká hra pro pravou dámu 1966 Celý Film Online

Vysoká hra pro pravou dámu

Více informací


Původní název : Vysoká hra pro pravou dámu
Země : Egypt
Jazyk : negerhollands
Délka : 164 minut
Žánr : erotický
Scénář : Aishling Leyla
Režie : Jermiah Oscar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seham Cherlyn, Bradie Tomasz
Produkce : Ioannis Zehna
Hudba : Jedaiah Rishab
Kamera : Cicily Anneli
Kostýmy : Khyran Andri

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. červen 1929
Produkční společnosti : Hammer Film
Distribuce : Tennenshoku Katsudō
Rozpočet : 16 526 484 USD
Tržby : 78 983 739 USD

Henry Fonda | ČSFD.cz
Vysoký, štíhlý muž s modrýma očima, tmavými vlasy, obrovským charisma a nezaměnitelným hlasem. To byl Henry Fonda. Pro mnohé jeden z nejlepších herců všech dob.
Jason Robards | ČSFD.cz
Jason Nelson Robards, Jr. pocházel z Chicaga, kde se 26. července 1922 narodil. Jako syn známého herce Jasona Robardse Sr. vyrůstal v Hollywoodu, kde během středoškolských studií provozoval kulturistiku, běh a hrál baseball.
Ladislav Špaček
Starling - etiketa hrou Vyprodáno. STARLING je hra nejen poučná, ale i strategická: podporuje samostatnost rozhodování, odpovědnost za vlastní rozhodnutí, předvídavost a schopnost vlastního úsudku.
Centrum nadání
Otázka: test nadání a talentu (vloženo: 29.11.2017) Dobrý den, provádíte testování talentu děti - jaký obor by byl pro dítě vhodný? Jakou střední školu vybrat?
CIMRMANŮV ZPRAVODAJ - Vzkazy Járovi
Vzkazy Járovi. Zde můžete zanechávat všechny vzkazy, nápady a podněty, které chcete odkázat velkému géniovi českých dějin a jeho Zpravodaji.


Cz titulky. Zdarma. Watch Free. České. Cz dabing. 4k blu ray. Film online. Stream. Ke Shlednutí. Český Dabing. Sleduj Filmy. iPad. MP4. Ke Stažení. Ke shlédnutí. BDrip. Avi. Česká. 720p. iPhone. Hd. 480p. Ulozto.. Český Film. Stáhnout. DVDrip. Download.1080p. Celý Film. Full Movie