[CZ] Co víc si můžu přát 2010 Celý Film Online

cz Co víc si můžu přát 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Co víc si můžu přát má skóre 5,1 z 10, na základě 9520 recenzí



Anna i Domenico žijí oba v dlouholetém vztahu, Domenico má dokonce dvě děti. Když se jednoho dne jejich cesty setkají, přeskočí jiskra, která vše změní. Hodiny extáze v motelovém pokoji střídají lži, výmluvy, prázdnota a stesk po tom druhém. Oba milenci jsou si vědomi, že ubližují svým blízkým, pojí je však tělesná, živočišná přitažlivost, kterou ani jeden předtím nezažil. Banální příběh nevěry nabývá na závažnosti, když se bezhlavá posedlost promění v zamilovanost a opravdovou blízkost. Pak nastane chvíle rozhodování, chvíle, kdy se lamentace „proč jsme se jen nepotkali dřív" změní v opatrné „a nejde to ještě napravit?"


[CZ] Co víc si můžu přát 2010 Celý Film Online

Co víc si můžu přát

Podrobnosti


Původní název : Co víc si můžu přát
Země : Slovensko
Jazyk : španělština (es)
Délka : 161 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Shulamit Roberto
Režie : Hany Amarveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Enioluwa Eashar, Olatomiwa Anitha
Produkce : Humair Vrishin
Hudba : Shrishti Syna
Kamera : Olamiposi Fiyinfoluwa
Kostýmy : Nashra Nira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. říjen 1952
Produkční společnosti : Lions Gate
Distribuce : Village Roadshow
Rozpočet : 22 906 315 USD
Tržby : 99 546 427 USD

Můžu si za to sám 4 – Erotické povídky
Během našeho milování jsme se dohodli na tom, že zde budu jako host hotelu a neznáme se. Byl čas oběda. Vešel jsem do jídelny a usedl ke stolu v rohu.
Bramboráky, po kterých se můžu utlouct - Kuchařka pro dceru
Bramborák je od slova brambora, a tak by měl mít co nejbramborovější chuť. Pokud se na tom shodneme hned na začátku, jistě po mně nebudete chtít recept s příměsí cukety, mrkve nebo celeru, ale dáme si vespolek zapravdu, že nám jde o dokonalost zvící křupavý okraj, hebce měkký vnitřek a chuť vystřelenou do výšin ...
Co je Ho´oponopono - havajská technika nalezení vlastního ...
Ahoj, všem. V knižce Svět bez hranic je často uvedeno, že při čistění citíte lásku, vše léčí láska…často si říkám ty čtyři věty, říkám sobě, že vím, že jsem 100% zodpovědná za to, co se mi děje, omlouvám se, lituji, děkuji, miluji Tě.
Proč rozchod se ženou tolik bolí? Co dělat, když se s vámi ...
Proč rozchod se ženou tolik bolí? Co dělat, když se s vámi zrovna rozešla partnerka? A jak to všechno přežít?
Maďarský ohař - vizsla
Náš nejlepší přítel má dnes narozeniny! Uplynulo již šest let od toho, co jsme si přivezli domů tu malou zrzavou kuličku a to jsme ještě netušili jak nám VIZSLA změní život!


MP4. Full Movie. Ke Stažení. Celý Film. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Zdarma. DVDrip. iPhone. Sleduj Filmy.. 720p. BDrip. Cz dabing. Download. iPad. Watch Free. Stáhnout. Český Dabing. Avi. Stream. 480p. Česká. Cz titulky. České. Film online. Ke Shlednutí. Hd.1080p. Český Film. Ulozto