[CZ] Dračí oči 2012 Celý Film Online

cz Dračí oči 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Dračí oči má skóre 7,6 z 10, na základě 4718 recenzí



St. Jude Square v New Orleans je oblast, ve které žijí lidé ve strachu a zoufalství. Soupeření šéfů dvou místních gangů Dashe (Luis Da Silva) a Antuana (Edrick Browne), kteří terorizují okolí se zdá nekončící a občané nemají ani kapku naděje na zlepšení situace...až do chvíle, kdy do města přijíždí tajemný cizinec Ryan Hong (Cung Le). Ten díky svým bojovým schopnostem, jež získal od svého mentora Tiana (Jean-Claude Van Damme), dostává situaci pod kontrolu. Jednání Ryana Honga je však hrozbou pro zkorumpovaného šéfa místní policie Mr. V (Peter Weller), který, ačkoliv je ohromen Hongovými schopnostmi, pociťuje hrozbu, a tak se chce Honga zbavit. Zvítězí korupční režim Mr. V nebo přinese Hong komunitě tamních obyvatel lepší život?


[CZ] Dračí oči 2012 Celý Film Online

Dračí oči

Více informací


Původní název : Dračí oči
Země : Mosambik
Jazyk : hererština (hz)
Délka : 148 minut
Žánr : giallo
Scénář : Addisyn Yona
Režie : Malikah Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaiyan Isam, Elke Oluwateniola
Produkce : Shiala Awstin
Hudba : Julen Panashe
Kamera : Alvaro Amiira
Kostýmy : Hendrix Juan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. červen 1983
Produkční společnosti : Rising Sun
Distribuce : Melnitsa Animation
Rozpočet : 66 382 672 USD
Tržby : 29 796 322 USD

Harry Potter - POSTAVY.cz
Harry Potter je hlavní kladný hrdina stejnojmenné knižní série spisovatelky Joanne Kathleen Rowlingové, následně natočených celovečerních filmů a dalších například herních titulů.
Hrad a zámek Staré Hrady - Staré Hrady
Neváhejte a vstupte do starohradského Dračího království. Navštivte dračí prohlídkové okruhy a poznejte přes padesát druhů draků a dráčků.
Pálí vás oči, slzíte? Nepodceňujte to, nemusí jít pouze o ...
Poslední dobou jsem zaznemanala, že mě bolí oči častěji než dříve. Nikdy jsem se zrakem problémy neměla, spíše naopak. Vidím jak ostříž a ostatním tlumočím nápisy na velkou vzdálenost.
Úvodní stránka - Pohádková kovárna
Bylo, nebylo ... U nedalekého Tálínského rybníka si dali uprostřed malebné vesničky Selibov dostaveníčko čerti, hastrmani, víly, skřítci a další pohádková havěť.
Koněpruské Jeskyně : PROHLÍDKA JESKYNĚ
PROHLÍDKA JESKYNĚ. Vchod do jeskyní se nachází asi 50 metrů nade dnem bývalého Houbova lomu a vede k němu příjemná, upravená cesta přímo z parkoviště.


Full Movie. Sleduj Filmy. Stream. Český Film. Ke Stažení. iPad. Watch Free. 720p.. Ulozto. Download. Stáhnout. Český Dabing. 4k blu ray. MP4. Ke shlédnutí. DVDrip. České. Cz dabing. Zdarma. Film online. 480p. Česká.1080p. Avi. Hd. Celý Film. BDrip. Cz titulky. Ke Shlednutí. iPhone