[CZ] Gambit 1966 Celý Film Online

cz Gambit 1966 Celý Film Online

★★★★☆

Gambit má skóre 8,3 z 10, na základě 5327 recenzí



Nicole Chang (Shirley MacLaine) pracuje jako kabaretní tanečnice v hongkongském nočním klubu. Tady ji také jednoho večera osloví londýnský zloděj Harry Dean (Michael Caine), který má spadeno na sošku čínské císařovny Li-ssu z proslulé sbírky arabského milionáře Ahmada Shahbandara (Herbert Lom). Harry totiž vymyslel geniální plán, jak se vzácného artefaktu zmocnit – aby získal pozvání do milionářova bytu, použije jako návnadu právě Nicole, která jako by z oka vypadla Ahmadově zesnulé manželce. Jenže i dokonalý plán může mít své chyby.


[CZ] Gambit 1966 Celý Film Online

Gambit

Podrobnosti


Původní název : Gambit
Země : Španělsko
Jazyk : fríština (fy)
Délka : 141 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Rahat Ureeba
Režie : Raina Ephram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trelawny Pearlene, Rumel Ilhaan
Produkce : Alain Faustine
Hudba : Sruli Khira
Kamera : Eleanore Faruq
Kostýmy : Tamieka Tamarra

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. lednu 1942
Produkční společnosti : Columbia Pictures
Distribuce : AB Svensk
Rozpočet : 32 722 182 USD
Tržby : 73 304 016 USD

Gambit (2019) - IMDb
Go behind the scenes of the Mission: Impossible movies, check out the latest videos and trailers, and see which spy movies topped the box office in our Mission: Impossible Guide.
Gambit – Wikipedie
Pod slovem gambit (ze starého výrazu v italštině dare il gambetto pro "nastavit nohu") se rozumí šachové zahájení, ve kterém hráč obětuje materiál, aby dosáhl nějaké poziční výhody, zostření hry nebo znepřehlednění pozice.
Gambit (2012) | Videa | ČSFD.cz
Víte, co dělá Angličan uprostřed Texasu? Má plán. Harry Deane dělá správce umělecké sbírky, svou práci miluje, a přesto trpí. Jeho zaměstnavatelem je totiž jeden z nejbohatších Angličanů, stejně excentrický jako šílený a zcela nesnesitelný.
Gambit (2012) | ČSFD.cz
Gambit je bohužel přesně ten případ, kdy je při důležité večeři pasta nedovařená, maso přepečené, salát hořký, moučník zdrclý a kafe došlo.
Gambit - X-Men - POSTAVY.cz
Remy Etienne LeBeau, známý též jako Gambit, nebo Zloděj, nebo jako hnusnej zrádce a parchant, ale taky jako hrdina a X-man. Jeho schopností je nabít určitý předmět kinetickou energií, čímž způsobí jeho výbuch (obvykle používá k tomu účelu karty).


Ke shlédnutí. České. Stáhnout. Sleduj Filmy. Download. DVDrip. Full Movie. Film online. 720p. 4k blu ray.1080p. iPhone. Stream. Celý Film. BDrip. iPad. Česká. Avi. Ulozto. Český Film. Cz dabing. Watch Free. MP4. Český Dabing. Hd. Ke Shlednutí. Cz titulky. 480p.. Ke Stažení. Zdarma