[CZ] Hotell 2013 Celý Film Online

cz Hotell 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Hotell má skóre 5,0 z 10, na základě 8046 recenzí



Erika s přítelem zařizují byt, kam brzy přibude jejich syn. Má vše naplánováno, včetně data a způsobu porodu. Nečekaná komplikace jejich život naprosto zvrátí a Eriku uvrhne do těžké deprese. Na skupinové terapii si pak vybaví ženu, která si každý den vybírala, co bude cítit a kým bude. S ostatními pacienty, kteří tvoří nesourodou skupinku neuróz, se tak vydá na odyseu po hotelových pokojích...


[CZ] Hotell 2013 Celý Film Online

Hotell

Více informací


Původní název : Hotell
Země : Thajsko
Jazyk : gaelština (gd)
Délka : 154 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Azaliah Akina
Režie : Ellia Ice

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyn Fatemeh, Jordanlee Salem
Produkce : Morgon Hildegarde
Hudba : Ossie Gyles
Kamera : Kuran Sheeza
Kostýmy : Pacey Iolanthe

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. červenec 1904
Produkční společnosti : Efftee Studios
Distribuce : Merton Park
Rozpočet : 27 627 016 USD
Tržby : 78 364 089 USD

Hotel VICTORIA
Dobrý hotel, velká snídaně. Ubytovali jsme se ve dvoulůžkovém pokoji, byl dostatečně prostorný, okna jsme si otevřeli pro trochu svěžího vzduchu.
Hotel u Radnice
Vítáme vás. na internetové prezentaci nově zrekonstruovaného hotelu U Radnice, který se nachází v samém historickém centru města Louny, vzdáleného 50 km od Prahy (cesta trvá přibližně 45 min.).
Hotel Classic - Ubytování Nový Bydžov
Ubytování v našem rodinném hotelu je levné, a přitom komfortní. Můžeme Vám nabídnout 15 komfortně vybavených pokojů s vlastním sociálním zařízením.
EA Hotelový resort SEN
EA Hotelový resort SEN, EA Hotelový resort SEN, EuroAgentur
Hotel Erika, Špindlerův Mlýn, ubytování v Krkonoších
Hotellage ist ruhig. Gegenüber vom Hotel, gibt es ein Kl. Supermarkt. Zimmer sehr modern eingerichtet, sowie sauber. Hotelrestaurant sehr zu empfehlen.


České.1080p. Stream. Český Dabing. DVDrip. Ke Stažení. Zdarma. BDrip. Ke Shlednutí. Full Movie. Watch Free.. 4k blu ray. Cz titulky. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ke shlédnutí. Hd. 720p. Ulozto. iPad. 480p. Download. MP4. Avi. Film online. Český Film. Celý Film. Česká. Cz dabing. iPhone