[CZ] The Night Watchmen 2017 Celý Film Online

cz The Night Watchmen 2017 Celý Film Online

★★★★☆

The Night Watchmen má skóre 7,8 z 10, na základě 5845 recenzí



Tři sice zkušení, ale zato mírně nešikovní noční strážníci, zaučují mladého nováčka během jeho první služby. Když se do jednoho ze skladů dostává nečekaná zásilka, všední povinnosti a rutina se rázem mění v noční můru. Po invazi upírů jim tak nezbývá, než spojit své síly s nebojácnou novinářkou místních bulvárních novin, která jako jedna z mála přežila. Přestože je pro tuto specifickou bandu prvořadým úkolem záchrana života, už brzy si uvědomí, že je čeká mnohem náročnější poslání, než jen dostat se do bezpečí.


[CZ] The Night Watchmen 2017 Celý Film Online

The Night Watchmen

Podrobnosti


Původní název : The Night Watchmen
Země : Filipíny
Jazyk : tádžičtina (tg)
Délka : 163 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Sule Renetta
Režie : Indy Misbaah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Junita Prue, Keris Gentrit
Produkce : Magaly Alfi
Hudba : Paz Luba
Kamera : Umaiza Tayshaun
Kostýmy : Svetlana Zackaria

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. leden 1928
Produkční společnosti : Working Title
Distribuce : Magma Pictures
Rozpočet : 86 804 970 USD
Tržby : 13 807 744 USD

Patrick Wilson | ČSFD.cz
Patrick Joseph Wilson, špinavý blonďák s modrýma očima a rodák z Norfolku ve Virginii s bohatými divadelními zkušenostmi vyrůstal v rodině televizního moderátora Johna a učitelky zpěvu Mary.
Malin Åkerman | ČSFD.cz
Švédská herečka a modelka Malin Maria Akerman se narodila ve Stockholmu. Když jí byly dva roky, kvůli práci jejího otce se celá rodina přestěhovala do Kanady.
Akční Hry - Hrej online a bez registrace
Vybrali jsme pro tebe nejhranější Akční hry. Hraj Akční hry zdarma přímo v prohlížeči.
Nejočekávanější horory roku 2017 - Kukatko.cz
Po devíti letech se režisér indického původu M. Night Shyamalan pokusí vrátit mezi uznávané režiséry mezinárodní scény hororově laděným thrillerem Rozpolcený.
Skylink
Online interactive TV platform. You can browse your TV guide, mark your favorite channels or programs, set reminders, record your favorite shows and programs remotely to your TV decoder, or watch newest films


Cz dabing. Stream. Cz titulky. Ulozto. iPad. Český Dabing. 4k blu ray. Hd. 480p. Ke shlédnutí. Stáhnout. Avi. MP4. Watch Free. iPhone. Česká. Full Movie. Celý Film. 720p. Film online. Sleduj Filmy.. Český Film.1080p. České. Ke Shlednutí. Zdarma. DVDrip. Download. Ke Stažení. BDrip