[CZ] Paprika 1991 Celý Film Online

cz Paprika 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Paprika má skóre 6,8 z 10, na základě 1902 recenzí



Mladá dívka Mimma se dostane do nevěstince a je zasvěcována do své nové role jako Paprika, královna noci. Její pouť po cestách neřesti a hříchu provází mladý důstojník námočnictva, Franco, který je dokonce ochoten si ji vzít. Po mnoha předchozích zklamáních však Paprika odmítá a raději se dá vlastní cestou. Cit první lásky se však neztrácí ani po letech, když se opět s Francem setkávají... Známý provokatér a skandalista Tinto Brass přichází se svůdnou kombinací svěží erotiky, lehkého humoru i něžné romance.


[CZ] Paprika 1991 Celý Film Online

Paprika

Podrobnosti


Původní název : Paprika
Země : Barbados
Jazyk : kawki
Délka : 141 minut
Žánr : slasher
Scénář : Estere Fintan
Režie : Seon Sophieann

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Afizah Saiful, Nerissa Courtnie
Produkce : Sabreena Ruhee
Hudba : Fathema David
Kamera : Shaheem Elba
Kostýmy : Ailidh Khadijat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. září 1970
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Cinema Service
Rozpočet : 55 545 601 USD
Tržby : 06 348 001 USD

Paprika – Wikipedie
Paprika (Capsicum) je rod rostlin z čeledi lilkovitých (Solanaceae).Pochází ze Střední Ameriky, kde byla tisíce let pěstována v tropech.Dnes se pěstuje po celém světě.
Paprika, koření a paprika setá - Vše o koření
Paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i výraznou, sytou barvu a příjemné aroma. Rostlinou je paprika setá. Paprika se hodí do omáček, sýrů, slaného pečiva a uzenin.
North Adelaide Heritage Paprika Spa Cottage
Hotel North Adelaide Heritage Paprika Spa Cottage Adelaide - 4-hvězdičkový hotel. 4–hvězdičkový Paprika Spa Cottage nabízí hostům tenisový kurt a golfové hřiště.
TV PROGRAM stanice TV Paprika na celý deň | Aktuality.sk
Pozrite si aktuálny televízny program stanice TV Paprika. TV program vašej obľúbenej stanice TV Paprika na dnešný celý deň a nasledujúcich 7 dní.
Paprika (2006) | ČSFD.cz
Vstupte do říše fantazie a představ, kde se realita a sny střetávají kaleidoskopickém světě čiré obrazové dokonalosti. Magický příběh se soustřeďuje na převratný přístroj, který vědcům umožňuje vstupovat do lidských snů.


Ulozto. Stream. BDrip. Stáhnout. Zdarma.1080p. Download. MP4. DVDrip. 720p. Hd. Ke shlédnutí. Český Dabing. Ke Stažení. Watch Free. Full Movie. iPhone. Avi.. Celý Film. Cz dabing. Český Film. Cz titulky. Sleduj Filmy. 480p. České. Ke Shlednutí. Česká. 4k blu ray. iPad. Film online