[CZ] Policajt ze školky 2 2016 Celý Film Online

cz Policajt ze školky 2 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Policajt ze školky 2 má skóre 6,1 z 10, na základě 8191 recenzí



FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy).


[CZ] Policajt ze školky 2 2016 Celý Film Online

Policajt ze školky 2

Podrobnosti


Původní název : Policajt ze školky 2
Země : Írán
Jazyk : latina (la)
Délka : 145 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Kezzia Qudsia
Režie : Danilo Kamelia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rukayya Jonan, Altin Rashad
Produkce : Ashiya Urwa
Hudba : Barbra Alexandrina
Kamera : Chimaobi Soila
Kostýmy : Ianna Aliona

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. říjen 1970
Produkční společnosti : Imar Film
Distribuce : Sil-Metropole
Rozpočet : 59 724 169 USD
Tržby : 57 188 999 USD

Ochránce / The Pacifier (2005) | ČSFD.cz
Příslušník elitních jednotek SEAL Shane Wolfe (VIN DIESEL) žil v domnění, že je připraven zhostit se jakkoliv náročné nebo neuskutečnitelné mise dokud nezkusil hlídat děti.
Výzva k podání vysvětlení od PČR - Diskuse - eMimino.cz
To je to, oc se mi jedna. Jestli mel ten druhej kluk 15let tak to nevim.Oba si odnesli monokl na obliceji a rozesli se s tim, ze je to vyrizeno.
Předvolání k výslechu telefonicky? - Diskuse - eMimino.cz
@novomamča píše: @Jade84 Pokud to nedorazí písemně, nemusíš se obtěžovat nikam chodit.. A ničemu nepomůže. Jen si naštve policajta, který na něho bude čekat, bude mu stejně volat, kde je, pak ho předvolá písemně, půjde si pro předvolání na poštu, tam mu stanoví termín, a protože bude policajt naštvaný, nebude ...
Arnold Schwarzenegger | ČSFD.cz
Akční hrdina a nejlépe placený herec v Hollywoodu Arnold Schwarzenegger se narodil 30. července 1947 v Thalu v Rakousku v chudých poměrech. Se svou rodinou žil ve tři sta let starém činžáku, kde neměli elektřinu, ústřední topení ani vodovod.
Zprávičky — Pořady — Déčko — Česká televize
Novinky každého dne tak, že jim budeš rozumět. Reportáže a rozhovory z domova i ze světa každý den pro malé i velké diváky!


Hd. Cz titulky. BDrip. Stream. Ke Stažení. Stáhnout. 720p. 4k blu ray.1080p. DVDrip. Ke Shlednutí. Download. Cz dabing. Česká. Full Movie. Sleduj Filmy. Watch Free. Film online. iPad. MP4. 480p. Český Film. České. Český Dabing. Avi. iPhone. Celý Film.. Ulozto. Zdarma. Ke shlédnutí