[CZ] Fanfán Tulipán 2003 Celý Film Online

cz Fanfán Tulipán 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Fanfán Tulipán má skóre 7,2 z 10, na základě 4005 recenzí



Cikánská dívka Adeline (Penélope Cruz) prorokuje venkovskému dobrodruhovi a vtipálkovi Fanfánovi (Vincent Perez), že se ožení s královskou dcerou. Mladík, který se dosud zajímal především o dobývání srdcí vesnických krásek, má před sebou konečně cíl, který stojí za to. Aby se mu přiblížil, nechá se naverbovat do královské armády. Rozhodnutí seznámit se s princeznou, ho však málem stojí život. Ještě že je tady krásná Adeline, která Fanfána oddaně miluje a která je ochotna nasadit za přítele vlastní krk - i čest. Kdy si toho ovšem mladík posedlý svým snem o vznešenosti a hrdinství konečně všimne? Schyluje se k rozhodující bitvě a spása Francie i pravé lásky je v rukou jediného muže.


[CZ] Fanfán Tulipán 2003 Celý Film Online

Fanfán Tulipán

Podrobnosti


Původní název : Fanfán Tulipán
Země : Kapverdy
Jazyk : urdština (ur)
Délka : 141 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Trei Arianwen
Režie : Christal Filomena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Kamari, Nikolas Tobechukwu
Produkce : Melony Mosab
Hudba : Zeenia Simardeep
Kamera : Kaisey Oneida
Kostýmy : Tsering Mahlia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. srpen 1950
Produkční společnosti : Welling Films
Distribuce : Sil-Metropole
Rozpočet : 55 201 337 USD
Tržby : 90 475 931 USD

Martin Vrtáček | Slovácké divadlo
Působil ve Východočeském divadle v Pardubicích a Těšínském divadle. Od roku 1991 je členem ansáblu Slováckého divadla. Je držitelem cen Slováckým Oskar a Nějvětší z pierotů.
Nabídka programů a produkce - Berounští měšťané
Šermířská škola, Rytířský turnaj, Žoldnéři, Slované, Čarodějnice, Démoni, Alchymista, šlechtic a Sirael, Tři mistři, Piráti, Honza a Fanfán tulipán, Řekové na Olympu.
Vincent Perez | ČSFD.cz
První důležitá věc, kterou byste měli vědět, že Vincent Pérez (10. června 1964) není Francouz. Narodil se jako druhé ze tří dětí ve švýcarské Lausanne, kde se mluví francouzsky.
Kde skončilo tělo popraveného generála Heliodora Píky ...
Tělo válečného hrdiny generála Heliodora Píky nemělo být příbuzným nikdy vydáno. Po popravě bylo převezeno do anatomického ústavu v Plzni.
Penélope Cruz | ČSFD.cz
Penélope Cruz Sánchez nebo také Madonna Madridu, jak jí vtipně přezdívá okolí se narodila 28. 4. 1974 obchodníkovi Eduardovi a kadeřnici Encarne. Své jméno dostala po jedné písni španělského skladatele Joan Manuela Serrata.


Česká. Hd. MP4. iPad. České. Download. Cz dabing. Avi. iPhone. DVDrip. Český Dabing.1080p. Film online. 4k blu ray. 480p. 720p. Full Movie. Ke Shlednutí. Ulozto. Český Film.. Ke Stažení. Stáhnout. Watch Free. Celý Film. Cz titulky. Ke shlédnutí. Stream. Zdarma. BDrip. Sleduj Filmy