[CZ] Ledové sny 2010 Celý Film Online

cz Ledové sny 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Ledové sny má skóre 7,6 z 10, na základě 7606 recenzí



Mladá, krásná a talentovaná Alexis Winston pochází z malého městečka a stává se krasobruslařskou superstar. Ale její cesta k úspěchu není vůbec snadná. Stojí ji spoustu úsilí, sebezapření a hlavně - ve starém domově zanechává i svého milovaného přítele. Když Alexis po tragickém pádu oslepne, potřebuje někoho, kdo by jí věřil; někoho, kdo by ji přesvědčil, že má dost sil znovu si obout brusle a uskutečnit svůj sen. V dojemném, inspirativním a emocionálním remaku romantického filmu, který byl v roce 1978 nominován na Oscara® (Nejlepší původní píseň – “Through the Eyes of Love”), se představují americké krasobruslařky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská zpravodajka NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažijte sílu a radost ze skutečné lásky…na ledě i mimo něj.


[CZ] Ledové sny 2010 Celý Film Online

Ledové sny

Více informací


Původní název : Ledové sny
Země : Nauru
Jazyk : bulharština (bg)
Délka : 142 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Lukah Rakeem
Režie : Nachman Drood

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alvie Kenyah, Maisee Tida
Produkce : Marlo Marianna
Hudba : Rai Uways
Kamera : Yessenia Ky
Kostýmy : Retaj Hayfa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. červenec 1942
Produkční společnosti : Film4 Productions
Distribuce : Capitol Films
Rozpočet : 71 943 441 USD
Tržby : 43 381 711 USD

Kryštof – Zůstaň tu se mnou (Za sny) | Yutoob písničky
Tento web používá soubory cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Jaký dárek pro ženu? Jaké mají ženy přání a sny? - Diskuse ...
Jaký dárek pro ženu? Jaké mají ženy přání a sny? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Květná zahrada Kroměříž, UNESCO - iTRAS
Původně tzv. Libosad, který patří mezi nejvýznamnější zahradní díla Evropy. Zahrada si dodnes zachovala půdorys a koncepci z dob svého založení.
Park Café | Střížkov
Bývalou trafačku jsme pro Vás proměnili v útulnou kavárnu s vintage a industriálním dekorem. Přijďte na kávu, zákusek, limonádu, točenou zmrzku.
Originální texty přání k narozeninám - Hryprodivky.cz
Nikdy nevíš, jak popřát k narozeninám, ať už kamarádům, svému klukovi, rodičům nebo jiným příbuzným? Zkusíme ti trochu pomoct, připravili jsme pro tebe několik zajímavých přání, která můžeš využít.


Ulozto. BDrip. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Stažení. Hd. Stáhnout. Zdarma. Avi. DVDrip.1080p. iPhone. Ke shlédnutí. Download. Cz titulky. Cz dabing. Full Movie. Film online. 480p. Celý Film. Český Dabing. Ke Shlednutí. Stream. České. 4k blu ray.. Česká. iPad. Český Film. MP4. 720p