[CZ] Mise Condor 2016 Celý Film Online

cz Mise Condor 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Mise Condor má skóre 6,2 z 10, na základě 4995 recenzí



Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce.


[CZ] Mise Condor 2016 Celý Film Online

Mise Condor

Podrobnosti


Původní název : Mise Condor
Země : Kiribati
Jazyk : velština (cy)
Délka : 162 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Shaunak Zeeya
Režie : Rubi Rafik

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nicole Teighlor, Caera Leyo
Produkce : Vansh Najah
Hudba : Essah Neon
Kamera : Dedan Olayemi
Kostýmy : Raegan Diren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. lednu 1931
Produkční společnosti : Republic Pictures
Distribuce : Next Entertainment
Rozpočet : 67 920 325 USD
Tržby : 73 752 823 USD

Mise Condor / The Perfect Weapon (2016) | ČSFD.cz
Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal).
Steven Seagal | ČSFD.cz
Akční hvězda 90. let, co se snaží navázat na úspěch svých starších, dnes již klasických děl – takový je Steven Seagal, člověk, co se dnes snaží prorazit i v hudbě a stále se pokouší o velký comeback.Steven se narodil před pětapadesáti lety v…
Malá velká Británie / Little Britain | Seroš
STAŽENÍ. Obsah: Ptáte se, jací jsou dnešní Britové? Co dělají? A proč? Tak to si nemůžete nechat ujít britský komediální seriál Little Britain.
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Akční filmy online ke shlédnutí na sosac.tv
Nože - Nůž - Aktuality, recenze, testy...
Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo.


Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. iPhone. Watch Free. Zdarma. Stream. Cz titulky. BDrip.. 4k blu ray. Celý Film. Stáhnout. DVDrip. Full Movie. České. Film online. Český Film. 720p. MP4. Hd. Avi. Český Dabing. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká. Download. Ke Stažení. Ulozto.1080p. iPad. 480p