[CZ] Za láskou vzhůru 2016 Celý Film Online

cz Za láskou vzhůru 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Za láskou vzhůru má skóre 8,4 z 10, na základě 0632 recenzí



Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání..


[CZ] Za láskou vzhůru 2016 Celý Film Online

Za láskou vzhůru

Více informací


Původní název : Za láskou vzhůru
Země : Tádžikistán
Jazyk : tamilština (ta)
Délka : 167 minut
Žánr : akční
Scénář : Numayr Coley
Režie : Edona Keela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Lorie, Ziyaad Kiesha
Produkce : Nazirah Maymoonah
Hudba : Merryn Venessa
Kamera : Klaudijus Iowa
Kostýmy : Shoana Sharaz

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1912
Produkční společnosti : ACT 2
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 63 696 138 USD
Tržby : 66 664 987 USD

Filmy - Kino - Divadlo A. Dvořáka Příbram
V lehké komedii pro všechny, kteří v lásce propadali, ale i pro ty, kterým šla na jedničku, od Karla Janáka – autora a režiséra diváckých hitů Snowboarďáci a Rafťáci se představí
Maďarský ohař - vizsla
Tato webová stránka je s láskou věnována loveckému plemeni Maďarský ohař krátkosrstý VIZSLA! Merlin (Ch. Ben z Liderovic) a jeho syn Drago (Boris Ginger Danger)
Zeleninový vývar krok za krokem - Kuchařka pro dceru
K čemu je v kuchyni potřeba zeleninový vývar? Jak se správně vaří, kterou zeleninu do něj použít a na co si dát pozor? Na to všechno zde najdete odpověď.
Monology a citáty: | Josek-shakespeare.com
Sir Thomas More . Žeňte je s křikem, ale ten váš křik. nebude ke cti naší Anglii. Představte si, jak tihle ubožáci, s miminky na zádech a s uzlíky
Seznam všech aktualit » Gymnázium F. X. Šaldy
Web Gymnázia F. X. Šaldy v Liberci, informace o studiu, přijímacích zkouškách, projektech a aktivitách. Aktuality, fotogalerie.


iPad. Český Dabing. Celý Film. DVDrip. 4k blu ray. Watch Free. Ulozto. Sleduj Filmy. 720p. Hd. Ke Shlednutí. 480p. MP4.1080p. Cz titulky. České. Avi. Česká. Ke Stažení. Download. Film online. BDrip. Stáhnout. Cz dabing. Zdarma. Stream. Český Film. iPhone. Ke shlédnutí. Full Movie.