[CZ] Albatros 2011 Celý Film Online

cz Albatros 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Albatros má skóre 6,9 z 10, na základě 2158 recenzí



Sedmnáctiletá rebelka a přírodní živel Emelia (Jessica Brown Findlay), začíná pracovat jako pokojská v Domu na Útesu, malém hotelu na jižním pobřeží Anglie, který vede nefunkční rodina Fisherů. Jejich také sedmnáctiletá dcera a věčná "šprtka" Beth (Felicity Jones), se rychle s Emelií spřátelí a vznikne mezi nimi silné pouto. Emelie ví vše, co dnešní teenageři potřebují. Jak sehnat alkohol, jak s přehledem sbalit kluka a jak si užívat života bez zábran. To se samozřejmě nezamlouvá matce Beth (Julia Ormond), a tak čeká na vhoudnou příležitost, jak se jí zbavit. Do hry ale vstupuje otec (Sebastian Koch), který v krásné a divoké Emelii vidí více než jen pokojskou a to se terpve začnou dít věci.


[CZ] Albatros 2011 Celý Film Online

Albatros

Podrobnosti


Původní název : Albatros
Země : Omán
Jazyk : kajovská apačština
Délka : 142 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Ruthanne Fina
Režie : Amee Afet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Masen Tabasum, Soz Mohbeen
Produkce : Keeyan Tiarnna
Hudba : Madilyn Kassiah
Kamera : Hirra Eidenas
Kostýmy : Abdinur Sathusan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. duben 1956
Produkční společnosti : Image Diffusion
Distribuce : Silver Pictures
Rozpočet : 67 388 902 USD
Tržby : 96 573 065 USD

Albatros – nakladatelství literatury pro děti a mládež
Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež.
Albatrosmedia.cz - knihy, internetové knihkupectví ...
Internetové knihkupectví Albatrosmedia.cz - tisíce knih skladem se slevou přímo od vydavatele. K nákupu nad 1000 Kč poštovné a knižní dárek zdarma. Knihy pro děti, beletrie pro dospělé, odborná a naučná literatura, dárkové boxy.
Albatros - Kosmopohádky
Strejdo, vyprávěj mi o kosmonautech! Humorné nonsensové pohádky o dvou kosmonautech a o tom, co všechno se dá na cestách velikánským vesmírem vidět.
Ubytování Praha 1
Ubytování Praha : Botel Albatros, který se nachází v centru Prahy nedaleko Karlova mostu nebo Pražského hradu, nabízí ubytování za skvělé ceny.
Albatros stěhovavý – Wikipedie
Albatros stěhovavý (Diomedea exulans) je velký mořský pták z čeledi albatrosovití.Vyskytuje se na všech oceánech jižní polokoule. Popis. Albatros stěhovavý má poměrně velkou hlavu a dlouhý silný zobák.


Watch Free. Stream. Český Dabing. Český Film. České. Ulozto. Ke Stažení. 480p. Ke Shlednutí. Hd. Stáhnout. Sleduj Filmy. BDrip. iPhone. 720p. Full Movie. Cz dabing. Film online. DVDrip. 4k blu ray.. Zdarma. Celý Film. Avi. Cz titulky. iPad. Ke shlédnutí. MP4.1080p. Download. Česká