[CZ] Co čas nezahojil 2012 Celý Film Online

cz Co čas nezahojil 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Co čas nezahojil má skóre 6,6 z 10, na základě 3049 recenzí



Hvězdně obsazený osudový příběh mladého muže, kterého během druhé světové války opouští manželka a stěhuje se za novou láskou do Anglie. Mladík se sám musí postarat o rodinu a děti. Třicet let nemá o ženě žádné zprávy. Její nová rodina ho kontaktuje až po její smrti. Jejím posledním přáním totiž bylo, aby byla pohřbena ve své rodné Alabamě. Obě rodiny - ta, kterou kdysi opustila, a její nová, anglická - se setkávají a pokoušejí spolu překlenout nejen zaoceánskou vzdálenost, která dělí jejich životy.


[CZ] Co čas nezahojil 2012 Celý Film Online

Co čas nezahojil

Podrobnosti


Původní název : Co čas nezahojil
Země : Turkmenistán
Jazyk : navažština (nv)
Délka : 148 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Cortnie Taianne
Režie : Kun Tululah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sajjad Lang, Lulyana Kerstin
Produkce : Archibald Youness
Hudba : Kiefer Naser
Kamera : Olwyn Rianna
Kostýmy : Gweneth Ashlie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. duben 1973
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Distribuce : Victor Studios
Rozpočet : 40 650 977 USD
Tržby : 31 667 262 USD

Tippi Hedren | ČSFD.cz
Narodila se jako Nathalie Kay Hedren 19.1. 1930 New Ulmu v Minnesotě v USA jako dcera Dorothy Henrietty a Bernarda Carla Hedrenových. Kořeny její rodiny sahají do Norska, Švédska a Německa.
Jana Páleníčková • Dabingforum.cz
Psa seženu, kouknu na úvodní titulky a napíšu, jen musím provést debordelizaci a najít tu kazetu. Mrňouska už asi nedohledáme, protože jediné, co mi z něj zbylo, je smlouva s ČST, která je někde u mých rodičů, a pár vzpomínek.
Recenze - Vaše názory | Protopan.cz
Andrea (8.12.2017) Vzorkem local krému jsem dceru mazala 4 dny, sprchový gel nám vyšel na dvě umytí a musím říct, že po 4 dnech mazání její kůže vypadá mnohem lépe, kůži má teď hladkou, takže za mě spokojenost, určitě si objednám celý box, když jen s krémem se to takhle výrazně zlepšilo, co to teprve udělá, až ...


BDrip. 480p. DVDrip. Stream. iPad.1080p. Stáhnout. Ulozto. Hd.. iPhone. Sleduj Filmy. Watch Free. Full Movie. Celý Film. Ke shlédnutí. Český Film. 720p. Download. Film online. Zdarma. Ke Stažení. Cz titulky. České. Český Dabing. Avi. 4k blu ray. Česká. Cz dabing. Ke Shlednutí. MP4