[CZ] Dcera 2015 Celý Film Online

cz Dcera 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Dcera má skóre 6,1 z 10, na základě 1199 recenzí



Film o minulosti bez flashbacků. Děj strhujícího dramatu se odehrává během jednoho osudového týdne, kdy se Christian vrací do rodného města na svatbu svého otce Henryho. Setkává se s přítelem z mládí, Oliverem, který dříve pro Henryho pracoval. Christian postupně poznává Henryho rodinu, dceru Hedvigu, manželku Charlottu a otce Waltera... Odhalí dlouho pohřbené tajemství, které by je mohlo rozdělit. Tím, že se Christian snaží napravit křivdy minulosti, otřásá životy těch, jež před lety nechal za sebou. Drama natočené podle australské divadelní verze Ibsenovy Divoké kachny, zabývající se otázkou, zda je skutečně nutné odhalit nepříjemnou pravdu za každou cenu.


[CZ] Dcera 2015 Celý Film Online

Dcera

Více informací


Původní název : Dcera
Země : Mexiko
Jazyk : polabština
Délka : 142 minut
Žánr : romantický
Scénář : Wilbert Muhammud
Režie : Mirko Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jalisa Oluwarotimi, Ellie Brendan
Produkce : Deacan Oliwer
Hudba : Suaad Kassiah
Kamera : Cameren Brishna
Kostýmy : Kamilah Osbert

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. únor 1957
Produkční společnosti : Fuuse Films
Distribuce : Producers Releasing
Rozpočet : 35 754 059 USD
Tržby : 75 343 867 USD

Salome (dcera Herodiadina) – Wikipedie
Salome (Salōmē), dcera Herodiadina (asi 14 n. l. – mezi 62–71 n. l.), je známá z Nového zákona (Marek 6:17-29 a Matouš 14:3-11), který ji ovšem neuvádí jménem.
Vinařství Hrdina & dcera Velké Bílovice | jižní Morava
Rodinné vinařství Hrdina a dcera se nachází ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě. Vlastníme cca 5 hektarů vinic, vinný sklep s ubytováním, pořádáme řízené degustace aj.
Ronja, dcera loupežníka pohádka online | Pohádkář.cz
Ronja, dcera loupežníka Pohádka Ronja dcera loupežníka byla natočena v roce 1984 podle stejnojmenné knihy Astrid Lindgrenové.
Vendula Pizingerova on Instagram: “Dneska je to 17 let co ...
6,326 Likes, 485 Comments - Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova) on Instagram: “Dneska je to 17 let co tu s nami neni moje dcera Klarka😇cas rychle plyne my lide zapominame.....…”
Martha Issová – Wikipedie
Martha Issová na 43. KVIFF, kde získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Děti noci


Stream. iPad. Sleduj Filmy. Avi. MP4. Film online. Watch Free. Český Film. Zdarma. 720p. BDrip.1080p. Česká. Ke Shlednutí. Full Movie. Hd.. Ke Stažení. Celý Film. DVDrip. České. 480p. Download. Cz dabing. Ke shlédnutí. Český Dabing. Ulozto. Cz titulky. iPhone. Stáhnout. 4k blu ray