[CZ] Edge of Winter 2016 Celý Film Online

cz Edge of Winter 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Edge of Winter má skóre 7,3 z 10, na základě 2823 recenzí



Elliot (Joel Kinnaman) žije se svou ženou odděleně a jejich dva synové, Caleb a Bradley, jsou pro něj tou nejlepší věcí v životě, která se mu povedla. Protože mají veškerý čas jen pro sebe, Elliot usoudí, že nadešla konečně ta práva chvíle k tomu, aby ze svých synů učinil pravých chlapů. Odveze je 50 kilometrů za město za účelem naučit jejich střílet z brokovnice. Zábava se však vymkne z rukou a poté, co zapadnou autem v hlubokém sněhu, zůstanou trčet uvězněni uprostřed třeskuté zimy přes noc v divočině, daleko od jakékoliv civilizace. Nevinná hra na dospělých se postupně začne měnit na hru na přežití a dva bratři začínají zjišťovat, že jejich otce, jehož jednání se stává čím dál, tím nepředvídatelnější, sotva znají. . .


[CZ] Edge of Winter 2016 Celý Film Online

Edge of Winter

Více informací


Původní název : Edge of Winter
Země : Súdán
Jazyk : tzotzilština
Délka : 152 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Aishling Petek
Režie : Nectaria Sahim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Femi Aiswarya, Lyah Ife
Produkce : Etana Maryalice
Hudba : Aaban Miranda
Kamera : Eiliya Mahammed
Kostýmy : Tamieka Jaret

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. červenec 1977
Produkční společnosti : The Whartons
Distribuce : Croatia Film
Rozpočet : 78 190 241 USD
Tržby : 48 132 825 USD

Hodnocení pneumatik - zkušenosti uživatelů:
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Mark Strong | ČSFD.cz
Marc Stong je charismatický, všestranný filmový a divadelní herec. Narodil se jako Marco Giuseppe Salussolia v roce 1963 v Londýně. Jeho matka byla Rakušanka a otec Ital. Navštěvoval Wymondhamskou vysokou školu v Norfolku.
Baltistán - Czech Hospital
The next year Viťa Dokoupil and I returned to Pakistan, bringing from the Czech Republic (via Karachi and Islamabad) two big containers containing a mobile hospital in parts, and a lot of medical equipment and medicines as well donated to the suffering Balti people by donors from Czech Republic.
Rachelle Lefevre | ČSFD.cz
Rachelle Marie Lafevre se narodila 1. února 1979 v Kanadském Quebecu. Její otec je učitel angličtiny a matka psycholožka. Mluví francouzsky, studovala na Dawsnské Univerzitě a promovala na McGillské Univerzitě v oboru literatury.
Výměna motorového oleje na počkání Praha 8
Pravidelná výměna motorových olejů patří k velmi důležitým činnostem, které jsou nezbytné pro správné fungování našich automobilů. Všeobecně se doporučuje vyměnit motorový olej alespoň jednou za rok.


1080p. Ulozto. Český Dabing. Český Film. Celý Film. Stáhnout. Download. 480p. 4k blu ray. Cz dabing. Stream. Česká. Ke Stažení. Ke shlédnutí. BDrip. Avi. Full Movie. Film online. 720p. Watch Free. DVDrip. iPad. Cz titulky. Hd. MP4. iPhone. Zdarma.. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. České