[CZ] Harbinger Down 2015 Celý Film Online

cz Harbinger Down 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Harbinger Down má skóre 8,4 z 10, na základě 8465 recenzí



Skupina postgraduálních studentů si zajistila místo na rybářské lodi Harbinger, aby mohli studovat efekty globálního oteplování na kosatky v Beringově moři. Když posádka lodi vyloví nedávno rozmrzlý kus starého sovětského vesmírného vraku, všechno se úplně zvrtne. Vypadá to, že Rusové experimentovali s želvuškami, drobnými pružnými živočichy schopnými odolávat extrémnímu vesmírnému záření. Bytosti přežily, ale ne bez mutace. Nyní je posádka vystavena agresivním zmutovaným organismům. A po umístění v ledu po tři dekády se bytosti nehodlají vzdát tepla lidské společnosti.


[CZ] Harbinger Down 2015 Celý Film Online

Harbinger Down

Více informací


Původní název : Harbinger Down
Země : Etiopie
Jazyk : thajština (th)
Délka : 167 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Nadiya Ekhum
Režie : Nico Huzaifa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rozeena Tahmidur, Akshita Hamim
Produkce : Saheim Symphony
Hudba : Amelja Sanskriti
Kamera : Asfiya Luz
Kostýmy : Nicolina Jaxton

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. červenec 1965
Produkční společnosti : Neue deutsche
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 20 235 439 USD
Tržby : 16 475 792 USD

Pod kůží / Splinter (2008) | ČSFD.cz
Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně.
Věc: Počátek / The Thing (2011) | ČSFD.cz
Antarktida je pozoruhodný a překrásný kontinent. Ve filmu Věc: Počátek se na něm ale nachází také odlehlá výzkumná stanice, jejíž osazenstvo, tvořené mezinárodním vědeckým týmem, objeví v ledových hlubinách neobyčejné stvoření.
Davines Essential OI OiI - absolutně zkrášlující olej 135 ml
Davines Essential OI - absolutně zkrášlující elixír 135 ml. OI je obohacen o výtažky z oreláníku barvířského. Vlasům dodává extra výjimečnou jemnost a lesk bez zatížení vlasů.


Download. iPhone. Watch Free. 720p. 480p. Ke Stažení. iPad. Hd. MP4. Cz dabing. Český Dabing. BDrip.1080p. Ulozto. Full Movie. Cz titulky.. Sleduj Filmy. Celý Film. Ke Shlednutí. DVDrip. Zdarma. Film online. České. Česká. Avi. Český Film. 4k blu ray. Stream. Stáhnout. Ke shlédnutí