[CZ] Je těžké být bohem 2013 Celý Film Online

cz Je těžké být bohem 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Je těžké být bohem má skóre 7,7 z 10, na základě 5797 recenzí



Skupina vědců je vyslána na planetu Arkanar, aby pomohli místní civilizaci, jež se nachází ve fázi středověku, najít správnou cestu budoucího vývoje. Jde o těžký úkol: vědci se nemají do žádných konfliktů vměšovat násilím a v žádném případě nesmějí zabíjet. Jeden z nich, Rumata, se pokouší o záchranu místních intelektuálů a nedokáže se tak vyhnout účasti v boji. Jako by před ním stála otázka: Co bys dělal, kdybys byl bohem? Svůj poslední film podle vědecko-fantastického románu bratří Strugackých natáčel jeden z největších ruských tvůrců Alexej German (valnou část života bojující o své postavení v sovětské kinematografii) celých třináct let a po jeho smrti v únoru 2013 jej dokončili jeho žena a syn Alexej, sám rovněž režisér. „Nemá to být film o krutosti, naopak hovoří o lásce, o hmatatelné, živé lásce, odolávající i nejtěžším podmínkám," říká Světlana Karmalitová, režisérova manželka, která se podílela na scénáři tohoto náročného, téměř tříhodinového díla s jasným poselstvím alegorie.


[CZ] Je těžké být bohem 2013 Celý Film Online

Je těžké být bohem

Více informací


Původní název : Je těžké být bohem
Země : Kypr
Jazyk : navažština (nv)
Délka : 160 minut
Žánr : realistický
Scénář : Siddiqa Ginette
Režie : Aqilah Oisin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaiyan Anessa, Urvashi Rafay
Produkce : Tahmin Mohmed
Hudba : Lexus Afraz
Kamera : Salsabeel Graciella
Kostýmy : Jaydean Kaayan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. prosinec 1983
Produkční společnosti : Brightlight Pictures
Distribuce : Breakthrough Entertainment
Rozpočet : 29 763 351 USD
Tržby : 11 398 787 USD

Atllanka - Ženská obřízka, odporná rituální praktika
Ženská obřízka, odporná rituální praktika Neobřežu-li tě, zahyneš – to mi řekl Bůh Motto: Ročně je ve světě obřezáno až 3 miliony žen – to je přes 8 tisíc denně.
Masérský tým | TANTRA MASÁŽE PRAHA
Elen. Tantrická masáž je pro mě způsob, jak vytvářet ráj na Zemi. Otevíráním brány přítomného okamžiku se vytrácí přemýšlení nad minulostí a budoucností.
Miluj svůj život aneb duchovní příčiny nemocí - Salveo ...
Uzdrav své tělo - Louisa L. Hay Každý z nás je jedinečný, má své myšlenky a návyky, které tvoří jeho "Svět". Všechny tzv. nemoci si v těle vytváříme sami.
Lazarev: Léčení pouze fyzického těla je jen odsouvání ...
Léčení pouze fyzického těla je jen odsouvání problému do budoucnosti. Celá naše civilizace trpí vážnou nemocí, která může vést až ke smrti.
O co vlastně šlo na letošní biskupské synodě? – Duše a hvězdy
Pane Takypij, to jsou otázky!! Kdybyste občas četl i něco jiného než KT, tak byste věděl, že bod 1 je přesně popsán slovy kard. Burkeho v jeho vyjádření v dopise.


Film online. Hd. Ke Shlednutí. Česká. Český Film. České.. 480p. Ke Stažení. iPad. Celý Film. Download. DVDrip. Avi. Cz titulky. Sleduj Filmy. Cz dabing.1080p. Stáhnout. Ulozto. BDrip. Full Movie. iPhone. Zdarma. 720p. MP4. Český Dabing. Ke shlédnutí. Watch Free. Stream. 4k blu ray