[CZ] Královna Kristýna 2015 Celý Film Online

cz Královna Kristýna 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Královna Kristýna má skóre 5,4 z 10, na základě 3727 recenzí




[CZ] Královna Kristýna 2015 Celý Film Online

Královna Kristýna

Více informací


Původní název : Královna Kristýna
Země : Haiti
Jazyk : avarština (av)
Délka : 162 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Laurette Bradlie
Režie : Arika Essan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khaya Werner, Kimarni Leony
Produkce : Celsie Tiahna
Hudba : Erick Kalan
Kamera : Costantino Mayesha
Kostýmy : Qazi Elie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. květnu 1966
Produkční společnosti : Animaccord Animation
Distribuce : Regal Films
Rozpočet : 34 974 799 USD
Tržby : 19 073 847 USD

Královna Kristýna / Queen Christina (1933) | ČSFD.cz
Christina (Greta Garbo) se stala královnou již v 5-ti letech. Během její vlády se Švédsko stalo silnou evropskou dominantou. Jako anglická královna Elizabeth I., tak i Christina je nucena k politicky výhodnému sňatku se svým bratrancem, ale její srdce patří španělskému emisarovi Antoniovi (John Gilbert).
Kristýna I. Švédská – Wikipedie
Královna Kristýna byla jistě výstřední panovnicí i ženou. Je popisována jako nežensky vyhlížející, štíhlé postavy a malého vzrůstu, dorostla výšky pouhých 150 cm a svůj malý vzrůst ještě zvýrazňovala nošením bot s nízkou podrážkou.
Královna Kristýna – Wikipedie
Královna Kristýna, překládána také jako Kristina, je historickým dramatem o čtyřech dějstvích od dramatika Augusta Strindberga z roku 1901. Hlavní hrdinkou je královna Kristina I. Švédská (1626–1689).
Královna Kristýna / Tyttökuningas (2015) | ČSFD.cz
Královna Kristýna je hodně komorní, odehrává se jen v rámci interakce klíčových postav, na davové scény si nepotrpí a je jasně vidět proč: při letmém pohledu na vojsko, přivážející do Stockholmu uloupené pražské poklady, vidíme jen několik roztroušených komparsistů.
Královna Kristýna - SledujFilmy.Online
Příběh švédské královny Kristýny, která nastoupila na trůn ve věku šesti let, je portrétem extravagantní mladé ženy, jež se vzpírala tradici i konvencím a mimoděk změnila běh dějin.


BDrip. Ulozto. Watch Free. Download. České. Celý Film. Česká. Cz dabing. 480p. Cz titulky. iPad. Film online. Zdarma. Stáhnout.1080p. Ke Stažení. Český Dabing. Stream. MP4.. Avi. Ke shlédnutí. 4k blu ray. 720p. DVDrip. Hd. Sleduj Filmy. Full Movie. iPhone. Ke Shlednutí. Český Film