[CZ] Milada 2017 Celý Film Online

cz Milada 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Milada má skóre 7,0 z 10, na základě 3550 recenzí



Film Milada je inspirován osudem a životem JUDr. Milady Horákové, který se dotkl mnoha lidí. Odehrává se v letech 1937 – 1950 a vypráví příběh ženy, v jejíž osobnost a životě byly morální principy zakořeněny tak silně, že se často ve svých rozhodnutích řídila více svým svědomím než srdcem, a to i za cenu ohrožení vlastní rodiny a sebe sama. Milada Horáková byla popravena 27. června 1950 i přesto, že tehdejší prezident Československé republiky dostal mnoho žádostí o udělení milosti. O její milost žádali např. Albert Einstein, Winston Churchill nebo Eleanor Rooseveltová. Ústředními tématy filmu jsou svoboda, boj za demokracii, pravda, láska, naděje, moc a oběť, které jsou velmi aktuální i dnes. Cílem filmu je přiblížit osobnost Milady Horákové, její život a osud, nejširšímu publiku v České republice a v zahraničí.


[CZ] Milada 2017 Celý Film Online

Milada

Více informací


Původní název : Milada
Země : Seychely
Jazyk : tagalština (tl)
Délka : 150 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Merideth Fleta
Režie : Trevor Shanta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shasmeen Aistis, Jazara Zal
Produkce : Millar Modaser
Hudba : Jessica Rahman
Kamera : Teesha Sonna
Kostýmy : Deejay Loralee

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. lednu 1973
Produkční společnosti : THINKFilm
Distribuce : Svarog Films
Rozpočet : 97 727 771 USD
Tržby : 00 396 492 USD

Vila Milada – Wikipedie
Vila Milada (od 90. let známá jako squat Milada) je bývalý squat nacházející se v pražské městské části Praha 8 – Libni, poblíž kolejí 17. listopadu.Vila byla postavena jako prvorepubliková, později byla koupena ministerstev školství, následně měla být v roce 1988 zbourána, kvůli restitučním sporům se ale tak nestalo.
miladatour | tour
Pro Váš lepší přehled jsme pro vás připravili užitečné informace k závodu Milada Run.
Milada Run | miladatour
Z jezera Milada, které v posledních letech prochází úspěšnou rekultivací, se postupně stává největší sportovní centrum pro veřejnost na Ústecku.
Rozhledna Milada | Rozhledny v ČR
Masivní třicetimetrová soukromá rozhledna byla postavená bez dotací v roce 2017. Tyčí se těsně pod vrcholem kopce Krchov nad hrází Orlické přehrady.
MUDr. Milada a Monika Škodová | Praktik Vysočany
Praktický lékař pro dospělé Praha 9 - Vysočany. Poliklinika Vysočany. Sokolovská 810/304 MUDr. Monika Škodová MUDr. Milada Škodová.


Avi. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Zdarma. Ke shlédnutí. Watch Free. Hd. Celý Film. Cz titulky.. Ulozto. BDrip. iPhone. 720p. Download. DVDrip. 480p. Český Dabing. Cz dabing. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Stream. Český Film. MP4. Full Movie. České. Film online. Česká. Stáhnout.1080p. iPad