[CZ] Nanny Cam 2014 Celý Film Online

cz Nanny Cam 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Nanny Cam má skóre 6,4 z 10, na základě 5109 recenzí




[CZ] Nanny Cam 2014 Celý Film Online

Nanny Cam

Podrobnosti


Původní název : Nanny Cam
Země : Gruzie
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Délka : 154 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Farryn Veera
Režie : Nava Mannat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jalisa Katarina, Miciah Riyen
Produkce : Sireen Kron
Hudba : Jermaine Zed
Kamera : Albert Niyah
Kostýmy : Shoana Hyacinth

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. září 1930
Produkční společnosti : Focus Features
Distribuce : Finos Film
Rozpočet : 29 079 389 USD
Tržby : 43 172 097 USD

TrueLife NannyCam H32 od 2 434 Kč - Heureka.cz
TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, automatickým nočním módem.
NannyCam H32 – truelife.eu
Více informací + Méně informací TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, automatickým nočním módem.
Recenze: TrueLife NannyCam H32 a V24 - otechnice.cz
Každý rodič ví, co je to starost o malé dítě. Hlídat, jestli klidně spí, nemá hlad nebo nepotřebuje přebalit, je někdy fuška. Pokud chce mít jistotu, že je jeho ratolest opravdu v pořádku a zároveň mít trochu volnosti v pohybu, ať už po bytě, nebo třeba na zahradě domu, může si pořídit elektronickou chůvičku.
Dokonalá chůva / Sitter Cam (2014) | ČSFD.cz
Linda (Laura Allen) má zdanlivo dokonalú rodinu.So sympatickým manželom Markom (Cam Gigandet) majú rozkošnú osemročnú dcérku Chloe (Farrah Mackenzie).Jej staršia opatrovateľka s rozvíjajúcou sa demenciou ju už nemohla ďalej opatrovať, pretože Chloe pri nej došla k úrazu.
TrueLife NannyCam H32 - Dětská chůvička | Alza.cz
Dětská chůvička TrueLife NannyCam H32, Dohled nad miminkem ve chvílích volna přenechejte dětské chůvičceTrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2...


Full Movie. MP4. DVDrip. Avi. Film online. České. BDrip. Hd. Ke Stažení. Watch Free. Stream. Sleduj Filmy. Celý Film. Cz titulky. Stáhnout. 4k blu ray. Download. iPad. 720p. Český Dabing. Česká. Ke Shlednutí. iPhone.. Ulozto. 480p. Ke shlédnutí. Zdarma. Český Film.1080p. Cz dabing