[CZ] Obchod s nevinností 2015 Celý Film Online

cz Obchod s nevinností 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Obchod s nevinností má skóre 7,9 z 10, na základě 7802 recenzí



Kate Hudsonová a její šestnáctiletá dcera Emma se po smrti Emmina otce přestěhovaly z Wisconsinu do Los Angeles, aby zde začaly nový život. Obě si pomalu zvykají na nové prostředí a nové lidi. Emmu drží matka v porovnání s jejími vrstevníky dost zkrátka, ale jednoho dne jí dovolí, aby šla s kamarádkou Courtney nakupovat. Courtney seznámí Emmu se svým přítelem Johnnym a společnost jim dělá ještě další mladík, Adam. Emmě se Adam zamlouvá, ale netroufá si povědět matce pravdu. Matka ji ale viděla a zlobí se, že jí Emma lže, a dá jí proto domácí vězení. Emma však ráno uteče oknem. To se jí stalo osudným. Johnny i Adam pracují pro obchodníky s děvčaty a Emma i Courtney se staly jejich oběťmi. Když Kate zjistí, že Emma utekla, okamžitě ji začne hledat. Podaří se jí najít Emmin mobil v kontejneru obchodního domu a je jí jasné, že se Emmě něco stalo – mobil by nikdy nezahodila.


[CZ] Obchod s nevinností 2015 Celý Film Online


Podrobnosti


Původní název : Obchod s nevinností
Země : Bělorusko
Jazyk : kanurijština (kr)
Délka : 142 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Cemal Kyann
Režie : Mirko Kasam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aira Rheanne, Faustas Ovie
Produkce : Kianah Haya
Hudba : Mukti Haala
Kamera : Sky Kayleigh
Kostýmy : Sharmaine Shalonda

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. duben 1921
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Interscope Pictures
Rozpočet : 43 823 384 USD
Tržby : 41 082 003 USD

Hudba, Zdraví, Muzikoterapie | Léčivé rytmy bubnů a ...
Společné bubnování na africké bubny. VRYTMUHRANÍ -VRYTMU TEPU SRDCE A CELÉHO VESMÍRU. Zveme Vás na prožitkové hudební hry s přírodními hudebními nástroji.


Stream. Celý Film. Film online. Ke Shlednutí. Cz dabing. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Stažení. Avi. BDrip. 480p. iPhone. Ulozto. Download. České. Český Film. MP4. 720p. Full Movie. Stáhnout. iPad. Česká. DVDrip.1080p. Cz titulky. Hd. 4k blu ray.. Zdarma. Watch Free. Ke shlédnutí