[CZ] A Promise 2013 Celý Film Online

cz A Promise 2013 Celý Film Online

★★★★☆

A Promise má skóre 7,9 z 10, na základě 4627 recenzí



Někdy v průběhu roku 1912 přichází za zaměstnáním do továrny železářského magnáta Hoffmeistera (Alan Rickman) čerstvý absolvent freiburgské univerzity Friedrich Zeitz (Richard Madden). Pracovitý a nadaný mladík si brzy získá přízeň obávaného šéfa, jenž mu s radostí otevře dveře nejprve své kanceláře, a později i svého domu. Zde se Friedrich seznamuje s Hoffmeisterovou o mnoho let mladší ženou Charlotte (Rebecca Hall). Zhoršující se průmyslníkovo zdraví skýtá stále větší profesní příležitost pro mladého inženýra, jenž se zanedlouho stává Hoffmeisterovým os…


[CZ] A Promise 2013 Celý Film Online

A Promise

Více informací


Původní název : A Promise
Země : Kambodža
Jazyk : svahilština (sw)
Délka : 162 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Machelle Vesper
Režie : Zarmeen Faruk

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thania Hastyar, Lize Tomasz
Produkce : Taryll Kisha
Hudba : Everley Zed
Kamera : Muzakkir Khushpreet
Kostýmy : Shang Alaia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. září 1968
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Distribuce : Davis Entertainment
Rozpočet : 02 993 363 USD
Tržby : 66 226 134 USD

Une Promesse (2013) | ČSFD.cz
A Promise; Drama / Romantick ...
The Promise (2016) | ČSFD.cz
Škoda, že se film více nesoustředí na samotnou arménskou genocidu - v tomhle se jedná jen o další zklamání, podobné tomu, které jsem měl u "Araratu", avšak i navzdory vyjmenovaným neduhů, považuji "The Promise" přece jen za lepší film než tu nesoudržnou a nelogickou splácaninu.
Home PROMISE CZ - PROMISE CZ
PROMISE CZ je mezidenominační organizace podporující misijní a evangelizační působení stávajících a nově vznikajících společenství v ČR.
Promiseclo Eshop - Promise
promise story Značku Promise Clothing založil Lukáš Váňa v roce 2013 která vznikla z potřeby po produktech pro jeho Lifestyle. Tato značka je propojení nejrůznějších aktivit jako je rybaření, cyklistika, cestování, motorky, sběratelství a jiné věci co chlapi mají rádi.
Sip & A Promise - jamesonwhiskey.com
Objevte sladké, kořenité a mírně kouřové potěšení s tónem dřeva díky whiskey Jameson Black Barrel a ostružinám v likéru Crème de Mure z Maroka.


Ulozto.1080p. České. Sleduj Filmy.. BDrip. Cz titulky. Český Film. 480p. Stream. Ke Stažení. iPhone. Download. Film online. DVDrip. 720p. Full Movie. Česká. Hd. MP4. Ke shlédnutí. Stáhnout. Avi. 4k blu ray. Český Dabing. iPad. Cz dabing. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Ke Shlednutí