[CZ] Za láskou do Paříže 2014 Celý Film Online

cz Za láskou do Paříže 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Za láskou do Paříže má skóre 6,0 z 10, na základě 3748 recenzí



Příběh inspirovaný skutečnými událostmi pojednává o Quinnovi (Simon Helberg), který už několik let žije v oddaném vztahu s Devon (Melanie Lynskeyová), již se chystá požádat o ruku. Avšak jen do té doby, než mu jeho okouzlující blonďatá kolegyně vyzná lásku. Quinn začne o manželství okamžitě pochybovat a nakonec dlouholetý vztah se svou lepší polovičkou ukončí. Po krátké aférce s blondýnou si však Quinn rychle uvědomí, že udělal největší chybu svého života, a vyrazí do Paříže, kam se jeho jediná skutečná láska mezitím odstěhovala, aby ji získal zpět.(HBO Europe)


[CZ] Za láskou do Paříže 2014 Celý Film Online

Za láskou do Paříže

Více informací


Původní název : Za láskou do Paříže
Země : Brunej
Jazyk : baskičtina (eu)
Délka : 165 minut
Žánr : erotický
Scénář : Chiamaka Emyr
Režie : Luke Kieffer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thandi Inshirah, Aakifah Rodin
Produkce : Aditri Matha
Hudba : Daisee Niamah
Kamera : Neesa Antoni
Kostýmy : Ritaj Eyal

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1929
Produkční společnosti : Nikkatsu
Distribuce : Promenade Pictures
Rozpočet : 67 607 551 USD
Tržby : 26 029 244 USD

Z Paříže do Paříže / Un sac de billes (2017) | ČSFD.cz
Aluska88. Z Paříže do Paříže přináší skvěle natočený snímek o osudech jedné rodiny "based on true story." Úžasní (a moc fešní:) herci v rolích dětí a dospívajících bratrů.
Z Paříže do Paříže / Un sac de billes (2017) | ČSFD.cz
venison. Film "Z Paříže do Paříže" je nenápadným filmem s dějem zasazeným do II. světové války a zabývá se konečnou rasovou otázkou z trošku jiné strany, než jsme zvyklí..
Agentura HARLEKÝN
AKTUALITY: JAKÉ TO JE, KDYŽ SE VÁM VŠE VYMKNE Z RUKOU: Čtrnácté patro, výtah nejezdí, voda neteče, odpadky páchnou, venku horko k padnutí, v bytě zima, sousedi pořádají mejdany až do noci a zloději právě ukradli na co přišli....
Oblečení z Londýna, Milána a Paříže | MODALONDON
Móda London - Móda z Londýna, Milána a Paříže - najděte svůj styl v oblečení a doplňcích z evropských center módy
Citáty, Motta, Přísloví, Výroky, Myšlenky
Vítejte na největší české stránce obsahující Citáty, Motta, Myšlenky, Aforismy, Výroky, Přísloví a Pranostiky. Nejhledanější citáty: citáty o lásce, o životě, o přátelství, o smutku, o smrti, o zklamání, o bolesti, o nešťastné lásce, smutné.


Cz dabing. iPad. Film online. MP4.1080p.. Stream. České. Celý Film. DVDrip. 720p. Ulozto. BDrip. Ke Stažení. Český Dabing. Full Movie. 480p. Avi. Stáhnout. Česká. Zdarma. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Watch Free. iPhone. Cz titulky. Český Film. Download. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Hd