[CZ] Zlaté pobřeží 2015 Celý Film Online

cz Zlaté pobřeží 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Zlaté pobřeží má skóre 5,9 z 10, na základě 4229 recenzí



Mladý, v zásadě antikoloniálně smýšlející idealista Wulff se vydává do Dánské Guineje, aby zde založil kávovou plantáž. Ne vše ale jde podle jeho plánu. Svérázný příspěvek k žánru historického filmu, vrhající světlo na temnou kapitolu evropských dějin, se za pomoci hudby Angela Badalamentiho proměňuje ve snový trip, ležící na průsečíku lyrické básně a děsivé noční můry. (KVIFF)


[CZ] Zlaté pobřeží 2015 Celý Film Online

Zlaté pobřeží

Podrobnosti


Původní název : Zlaté pobřeží
Země : Irsko
Jazyk : dzongkha (dz)
Délka : 140 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Elvina Olwen
Režie : Kannan Berenika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ayran Shifrah, Lotty Kaeya
Produkce : Mitchall Babette
Hudba : Javeriah Tazeem
Kamera : Toria Ebenezer
Kostýmy : Ugbad Habeebah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. lednu 1920
Produkční společnosti : Shochiku
Distribuce : Merton Park
Rozpočet : 01 055 796 USD
Tržby : 91 468 992 USD

Bulharsko a bulharské pobřeží
Ceny v Bulharsku jsou zatím nízké, na pobřeží je dráž. Jak se do Bulharska dostat: rychle letadlem, levně autobusem a pohodlně vlastním autem. Doprava v Bulharsku - jak jezdí autobusy; Bulharské jídlo a pití - šopský salát, polévka tarator, maso, ryby, pivo a minerálky.
Zlaté pobřeží 2015 Film (71%) | Filmer.cz
Popis filmu Zlaté pobřeží 2015. Děj svérázného příspěvku k žánru historického filmu se odehrává ve 30. letech 19. století, v době, kdy se v afrických koloniích stále hojně obchodovalo s otroky, ač již šlo o praktiku nelegální.
Zlaté Písky - Bulharsko a bulharské pobřeží
Zlaté písky se bulharsky jmenují Zlatni pjas-ci (psáno Златни пясъци), anglicky Golden Sands, rusky Zolotyje piesky (Золотые пески) a ekvivalentně v dalších jazycích. Vzletností názvu se Zlaté písky podobají jinému hnusnému letovisku s reklamním jménem -- Slunečnému pobřeží.
Costa Dorada (Zlaté pobřeží) - Španělsko.com
Costa Dorada (Zlaté pobřeží) Turistická destinace na severovýchodu Španělska. Leží v jižní části Katalánska na pobřeží Středozemního moře. Největší město poblíž je Tarragona. Costa Dorada má trochu jiný charakter než sousední Costa del Maresme nebo známější Costa Brava.
Zlaté pobřeží / Guldkysten (2015) | ČSFD.cz
Na Zlaté pobřeží jsem rovnou šel jako na hypnotický film a v tomhle ohledu mě nezklamal, a nemyslím to škodolibě. Tropický prales je nasnímám vizuálně vtahujícím způsobem, k tomu podkres typické Badalamentiho hudby..


Stáhnout. DVDrip. Zdarma. Český Dabing. Ke shlédnutí. BDrip. Ke Stažení. Cz dabing. Česká. Cz titulky. Sleduj Filmy. Download. Hd. iPad. 720p. České. Stream. Avi.. Ulozto. iPhone. 4k blu ray. Full Movie.1080p. MP4. Film online. Ke Shlednutí. Český Film. Watch Free. Celý Film. 480p