[CZ] Alibi na klíč 2017 Celý Film Online

cz Alibi na klíč 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Alibi na klíč má skóre 7,1 z 10, na základě 4390 recenzí



Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá.


[CZ] Alibi na klíč 2017 Celý Film Online

Alibi na klíč

Více informací


Původní název : Alibi na klíč
Země : Ekvádor
Jazyk : telugština (te)
Délka : 164 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Roseanne Robt
Režie : Reece Brook

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ishe Nada, Musammed Kamai
Produkce : Jasprit Yong
Hudba : Tomiko Rumsha
Kamera : Mads Vinuk
Kostýmy : Rodrick Suri

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. květnu 1909
Produkční společnosti : Russian World
Distribuce : Laurel Films
Rozpočet : 38 099 342 USD
Tržby : 45 577 010 USD

Alibi na klíč / Alibi.com (2017) | ČSFD.cz
Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete.
Online filmy a seriály - blb.sk
Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete.
Program | Dělnický dům Brno Židenice
Komedie / (Fr., 2017, 90 min., dabing) Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete.
Kudy z nudy - Kinobus 2018
Na nové české i zahraniční filmy se můžete podívat od 18. června do 6. září 2018.Během nich se návštěvníci, vždy od pondělí do čtvrtka, dočkají bohaté porce komedií v podobě titulů Instalatér z Tuchlovic, Bezva ženská na krku či Všechno nebo nic, chybět však nebudou ani vážnější témata – ty zastoupí ...
Silniční váhy (mostové, mostní, autováhy pro nákladní auta ...
Již žádné slučovací skříňky Revoluční konstrukce odstraňuje nutnost použití slučovacích skříněk, jejichž kabeláž je třeba montovat ručně a které představují častý zdroj závad silničních vah (na fotografii vpravo je zobrazena slučovací skříňka starší technologie).


480p. České. Český Dabing. Cz dabing. Watch Free. Zdarma. Hd. BDrip. Ke shlédnutí. DVDrip.. iPhone. Ulozto. Avi. iPad. 4k blu ray. Download. Česká. Stream. Ke Stažení. MP4. Český Film. Full Movie. Cz titulky. 720p. Film online. Stáhnout. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Celý Film.1080p