[CZ] The Dark Tapes 2017 Celý Film Online

cz The Dark Tapes 2017 Celý Film Online

★★★★☆

The Dark Tapes má skóre 5,4 z 10, na základě 2310 recenzí



Antologie složená z více hororových příběhů. V prvním se manželský pár nastěhuje do nového domu, ale po krátkém pobytu manželé zjistí, že v jejich domě je kromě nich ještě někdo jiný. Proto se rozhodnou pozvat do domu výzkumníků paranormálních jevů. Ti zjistí, že v domě není vše v pořádku a budou čelit obrovskému zlu. Druhý příběh se zaměřuje na dvě lesbické spolubydlící, které si vydělávají pomocí online show, v níž svým divákům ukáží vše, po čem touží. Diváci musí také něco obětovat, přičemž žádosti dívek jsou stále náročnější. Třetí příběh sleduje Amandu, která byla během párty u svého kamaráda znásilněna dvěma neznámými útočníky. Po incidentu začne mít nepříjemné zkušenosti a vstoupí zvláštní schopnosti, které nikdy předtím neměla. Jednotlivé segmenty jsou propleteny záznamem z výzkumu významného doktora, který se snaží pomocí snů dostat do jiné dimenze. Tento experiment však nedopadne vůbec dobře.


[CZ] The Dark Tapes 2017 Celý Film Online

The Dark Tapes

Podrobnosti


Původní název : The Dark Tapes
Země : Libye
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Délka : 149 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Vita Balal
Režie : Raina Brodey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aminat Teisha, Matthaus Calia
Produkce : Catrina Eos
Hudba : Jahid Nesiah
Kamera : Boglarka Zavier
Kostýmy : Arpit Firdaws

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1996
Produkční společnosti : Sampaguita Pictures
Distribuce : ACT 2
Rozpočet : 07 660 894 USD
Tržby : 96 047 550 USD

Netflix – Wikipedie
Netflix je americký placený poskytovatel filmů online.Od ledna 2016 je dostupný ve 190 zemích světa - celá Severní a Jižní Amerika, Evropa, Afrika, Austrálie a většina Asie (není dostupný pouze v Číně, Sýrii a Severní Koreji).
Reko s.r.o. - Skloteflonové tkaniny, teflonové folie a pásy
Výroba, prodej a servis skloteflonové tkaniny, teflonové folie a pásů s oboustranně naneseným teflonem různých tlouštěk
Lucy Lawless | ČSFD.cz
Představitelka nepřemožitelné Xeny Lucy Lawlessová se narodila 29. března 1968 v městečku Mount Albert na Novém Zélandu. Lucy má šest sourozenců, pět bratrů a sestru.
Filmové novinky, trailery a recenze | MovieZone.cz
Moviezone přináší filmové novinky, recenze filmů, trailery, teasery a další informace ze světa filmů a seriálů.
Hip hop shop NejvícOblečení.cz - 12 000 druhů značkového ...
Hip hop shop nejvicobleceni.cz vám nabízí přes 12 000 druhů oblečení podle poslední módy. S námi budete in a pořád stylově oblečení. Náš Hip hop shop garantuje nejnižší ceny na trhu.


Český Dabing. Ke Shlednutí. BDrip.. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Download. Ke Stažení. MP4. 4k blu ray. České. Česká. Zdarma. iPhone. Ulozto. DVDrip. Český Film. Film online. Full Movie. Watch Free. iPad. Celý Film. 720p.1080p. Stream. Avi. Cz titulky. 480p. Cz dabing. Stáhnout. Hd