[CZ] Fear Inc. 2016 Celý Film Online

cz Fear Inc. 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Fear Inc. má skóre 5,3 z 10, na základě 0933 recenzí



Oddaný hororový fanoušek Joe (Lucas Neff) miluje strach a všechno, co s ním souvisí. Strašidelné domy jsou pro něj už delší nezajímavé, protože je zkušený a nedokáže ho nic vystrašit. Při jedné přehlídce dostane od cizince vizitku firmy Fear, Inc. Prý se jedná o firmu, která vám dokáže připravit strašení na míru. Joe je trochu zklamaný, když do korporace zavolá a dozví se, že jsou všechna místa obsazené. Když mu však po večerní párty v domě zhasnou světla a za oknem se objeví tajemné postavy v černých pláštích, zdá se, že dostane to, po čem toužil.


[CZ] Fear Inc. 2016 Celý Film Online

Fear Inc.

Více informací


Původní název : Fear Inc.
Země : Ekvádor
Jazyk : kikujština (ki)
Délka : 154 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Roseanne Nola
Režie : Maheema Efran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamzid Najib, Keesha Bente
Produkce : Betheny Lyubov
Hudba : Brent Shuheda
Kamera : Scotty Andreas
Kostýmy : Suellen Chidinma

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. srpen 1969
Produkční společnosti : The Bridge
Distribuce : Pink International
Rozpočet : 61 630 904 USD
Tržby : 11 482 507 USD

Leslie Nielsen | ČSFD.cz
„Nic nedělat je velice těžké... nikdy nevíte, kdy jste skončili.“ Leslie Nielsen, kdysi průměrně úspěšný herec a častý představitel hrdinů i zloduchů se nakonec proslavil až v parodiích z osmdesátých a devadesátých let.
Viber ke stažení zdarma - download - Mujsoubor.cz
Licence: Zdarma: Autor: Viber Media Inc. Potřeba instalace: ano: Domovská stránka: http://www.viber.com/ Velikost souboru: 91,25 MB: Operační systém:
Malá velká Británie / Little Britain | Seroš
STAŽENÍ. Obsah: Ptáte se, jací jsou dnešní Britové? Co dělají? A proč? Tak to si nemůžete nechat ujít britský komediální seriál Little Britain.
Pánské bundy a kabáty kožená bunda - Heureka.cz
Heureka.cz vám poradí jak vybírat Pánské bundy a kabáty. Máte vybrané filtry: kožená bunda
Eminem – Wikipedie
Marshall Bruce Mathers III (* 17. říjen 1972, Saint Joseph, Missouri, Spojené státy americké), spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records.


. MP4. Stáhnout. 480p. 720p. Avi. Watch Free.1080p. iPad. Česká. Film online. České. Stream. DVDrip. Hd. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Cz dabing. Download. Full Movie. Zdarma. Cz titulky. BDrip. Ke Stažení. iPhone. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ulozto. Celý Film. Český Film. Ke Shlednutí