[CZ] Jasper Jones 2017 Celý Film Online

cz Jasper Jones 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Jasper Jones má skóre 8,2 z 10, na základě 9604 recenzí



Snímek vypráví poutavý a dojemný příběh o dospívání čtrnáctiletého knihomola Charlieho Bucktina z Austrálie. Jedné noci, kdy mu místní míšenec z okraje společnosti jménem Jasper Jones ukáže mrtvolu mladé Laury Wishheartové, se Charlieho život navždy změní. S tímto tajemstvím se Charlie, který je přesvědčen o Jasperově nevině, vydá na nebezpečnou cestu ve snaze najít skutečného vraha. Během parných letních prázdnin roku 1969 Charlie porazí místní rasisty, čelí rozvodu rodičů a bezhlavě se zamiluje, když pochopí, co je skutečná odvaha.


[CZ] Jasper Jones 2017 Celý Film Online

Jasper Jones

Více informací


Původní název : Jasper Jones
Země : Irák
Jazyk : tibetština (bo)
Délka : 146 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Farryn Madi
Režie : Britanny Nikisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lataya Ericka, Bradie Sherri
Produkce : Revah Laurie
Hudba : Percy Ario
Kamera : Hemani Matthys
Kostýmy : Rahela Cici

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. květen 1953
Produkční společnosti : Shaftesbury Films
Distribuce : Film Workshop
Rozpočet : 42 270 141 USD
Tržby : 41 656 111 USD

Jasper Jones (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Obsah Snímek vypráví poutavý a dojemný příběh o dospívání čtrnáctiletého knihomola Charlieho Bucktina z Austrálie. Jedné noci, kdy mu místní míšenec z okraje společnosti jménem Jasper Jones ukáže mrtvolu mladé Laury Wishheartové, se Charlieho život navždy změní.
Jasper Jones (2017) | ČSFD.cz
Charlie je plachý čtrnáctiletý chlapec z malého města v australském vnitrozemí. Jeho život se navždy změní, když ho místní vyvrženec, míšenec Jasper Jones, jedné noci vzbudí a zavede k tělu mrtvé Laury.
Sledujte film Jasper Jones (2016) online | Lepší.TV
Přehrajte si film Jasper Jones (2016) online nebo ho sledujte živě na TV stanici HBO3. Vyberte si i další filmy online z kategorie drama, záhady, thriller, fantasy nebo si prohlédněte kompletní videotéku Lepší.TV s více než 500 tituly.
Jasper Jones - hbogo.sk
Snímek JASPER JONES vypráví poutavý a dojemný příběh o dospívání čtrnáctiletého knihomola Charlieho Bucktina z Austrálie. Jedné noci, kdy mu místní míšenec z okraje společnosti jménem Jasper Jones ukáže mrtvolu mladé Laury Wishheartové, se Charlieho život navždy změní.
Jasper Jones - film online | FILMTORO
Je film Jasper Jones dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


České. Sleduj Filmy. MP4. Film online. Ke Stažení. 4k blu ray. iPhone. Download. DVDrip. Český Film. Stream.1080p. 480p. Ke Shlednutí. Watch Free. Česká. Ulozto. Full Movie. Zdarma. Cz titulky. Celý Film. Avi. iPad. Ke shlédnutí. Hd. Stáhnout. Cz dabing.. Český Dabing. BDrip. 720p