[CZ] Víno nás spojuje 2017 Celý Film Online

cz Víno nás spojuje 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Víno nás spojuje má skóre 5,2 z 10, na základě 1845 recenzí



Jean (Pio Marmai) už deset let cestuje po světě a zpřetrhal všechna pouta, která ho spojovala s rodinou žijící v Burgundsku. Jeho otec ale vážně onemocní a tak se po letech musí vrátit do krajiny svého dětství. Je konec léta, blíží se vinobraní a po otcově smrti se Jean musí spolu se svými sourozenci Juliettou (Ana Girardot) a Jéremym (François Civil) domluvit, co bude se zděděným rodinným vinohradem. Otec jim odkázal vinohrad i dům s podmínkou, že bez souhlasu obou sourozenců žádný z nich nesmí volně nakládat se svým podílem a navíc každý má předkupní právo na podíly ostatních. Také musí zaplatit vysokou dědickou daň. A to je postaví před dilema – mají vinohrady, dům i vinařství udržet či prodat?


[CZ] Víno nás spojuje 2017 Celý Film Online

Víno nás spojuje

Podrobnosti


Původní název : Víno nás spojuje
Země : Srí Lanka
Jazyk : tibetština (bo)
Délka : 155 minut
Žánr : road movie
Scénář : Tilli Bradlie
Režie : Malo Athena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Keevi, Hrithik Risa
Produkce : Muhummed Nahid
Hudba : Nica Kikelomo
Kamera : Shaylei Vikas
Kostýmy : Haron Orinta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. květnu 1931
Produkční společnosti : Pol-ka
Distribuce : Clean Slate
Rozpočet : 11 121 320 USD
Tržby : 88 271 206 USD

Víno nás spojuje / Ce qui nous lie (2017) | ČSFD.cz
Trvalo dlouhé roky od hrůzného zážitku z filmu Víno roku, než jsem opět získal víru, že je možné natočit dobrý film z vinařského prostředí - "Víno nás spojuje" přesně takovým filmem je, a po jeho zhlédnutí si to vyloženě říká o skleničku vína.
RECENZE: Víno nás spojuje. Příjemný dvouhodinový výlet do ...
Snímek Víno nás spojuje (2017). Režisér: Cédric Klapisch. | foto: StudioCanal Na francouzské rodinné drama Víno nás spojuje by se dobře dívalo i v televizi, ale proč se v čase vinobraní nepokochat burgundskými sceneriemi na velkém plátně.
Víno nás spojuje | Cinemart.cz
Postupně je spojuje společná práce, vzpomínky na prožité dětství a především jejich láska k vínu a vinařskému řemeslu.
Víno nás spojuje (2017) | Recenze | MovieZone.cz
To je na Víno nás spojuje asi nejsympatičtější. Atraktivně, ale bez příkras (alespoň tak mi to jak amatérovi připadalo) ukazuje svět, který je sice na pohled krásný, ovšem aby krásným zůstal, žádá si i spoustu dřiny, potu a únavy.
Víno nás spojuje - film online | FILMTORO
Alexandra Tinková ohodnotnil Víno nás spojuje 2017 V poslední době naštěstí dostává v našich kinech více prostoru tvorba z jiných zemí, než jsou USA, Velká Británie a Česko.


Celý Film. Ke Shlednutí. Stáhnout. Ke Stažení. 720p. iPad. Český Film. Zdarma. Stream. Watch Free. 480p. Český Dabing.1080p. Full Movie. MP4. Sleduj Filmy. České. Cz dabing. Česká. 4k blu ray. Download. Ke shlédnutí. Cz titulky.. Film online. Hd. BDrip. Ulozto. DVDrip. iPhone. Avi