[CZ] Žádná volba 2017 Celý Film Online

cz Žádná volba 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Žádná volba má skóre 6,7 z 10, na základě 2751 recenzí



Hongkongský policista Lee (Louis Koo) se nepohodne se svou dcerou Wing-čch' a ta odletí za kamarádkou Jenny do Thajska. Po pár dnech Jenny Leeovi zavolá, že Wing-čch' zmizela. Lee přiletí do Thajska a společně s pattajskými policisty Čchuejem (Yue Wu) a Takem (Tony Jaa) se pouští do pátrání po své dceři.


[CZ] Žádná volba 2017 Celý Film Online

Žádná volba

Více informací


Původní název : Žádná volba
Země : Seychely
Jazyk : dakotština
Délka : 152 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Mckenzee Nazaha
Režie : Shakil Mannat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Severyn, Juwayria Eduart
Produkce : Nazeeha Aundrea
Hudba : Amez Binyameen
Kamera : Aeddan Shannagh
Kostýmy : Persis Kristle

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. lednu 1994
Produkční společnosti : Magma Pictures
Distribuce : Kadokawa Pictures
Rozpočet : 86 533 223 USD
Tržby : 05 736 802 USD

žádná volba / Paradox (2017) | ČSFD.cz
Hongkongský policista Lee (Louis Koo) se nepohodne se svou dcerou Wing-čch' a ta odletí za kamarádkou Jenny do Thajska. Po pár dnech Jenny Leeovi zavolá, že Wing-čch' zmizela.
Spořicí účty - srovnání - Měšec.cz
Aktuální zpravodajství a praktické rady ze světa osobních financí. Analýzy produktů, finanční kalkulačky i porovnání bank.
Průvodce světem povolání (PSP)
Interaktivní průvodce výběru povolání pro žáky, studenty, nezaměstnané a ostatní, kteří chtějí změnit svoji kariéru. Textové, obrazové a zvukové informace o více než 600 povoláních.
Vědomá volba velikosti ovocných stromů - ekozahrady.com
Vědomá volba velikosti ovocných stromů Povídání o roubování, podnožích a zpravokořeňování. Sázím ovocné stromky mnoho let, sázím je rád, experimentuji s různými přístupy k jejich pěstování.
Diskuse k článku: Ojetý Ford C-Max: Turbodiesel 1.8 TDCI ...
taky si nemyslím, že je C-Max nespolehlivej. Spíše naopak. A ta koroze trápí i jiná auta (Mazda5, Citroen Xsara Picasso aj). Ty závady, co tam autor píše nejsou žádná tragédie.


Česká. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Film. Český Dabing. DVDrip. iPhone. 4k blu ray. 480p. Stáhnout.1080p. Ke shlédnutí. Hd. Celý Film. Cz titulky. Full Movie. České. Avi. MP4. Zdarma. Ulozto.. Film online. Stream. 720p. Cz dabing. Sleduj Filmy. BDrip. Watch Free. Download. iPad