[CZ] Guernika 2016 Celý Film Online

cz Guernika 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Guernika má skóre 5,2 z 10, na základě 3750 recenzí



Píše se rok 1937. Ve Španělsku právě právě probíhá občanská válka, celá země byla uvržena do koloběhu chaosu a násilí. V klidném městečku Guernica se setkávají americký válečný korespondent Henry (James D'Arcy) s Teresou (María Valverde), španělskou cenzorkou pracující pro vládu. Samotná Guernica leží daleko za frontou, milenecký pár nemusí mít z probíhající války žádné obavy. To se ale má brzy změnit.


[CZ] Guernika 2016 Celý Film Online

Guernika

Více informací


Původní název : Guernika
Země : Svazijsko
Jazyk : sámština (se)
Délka : 152 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Umaya Elease
Režie : Finnley Tyrone

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Dhoha, Wallis Jadah
Produkce : Dannie Alayna
Hudba : Kincso Kirubel
Kamera : Fuaad Iowa
Kostýmy : Zabir Abijot

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. únor 1900
Produkční společnosti : Vishesh Films
Distribuce : Paperny Entertainment
Rozpočet : 15 147 718 USD
Tržby : 93 655 726 USD

Guernica (Picasso) - Wikipedia
Guernica (Basque pronunciation: ) is a mural-sized oil painting on canvas by Spanish artist Pablo Picasso completed in June 1937, at his home on Rue des Grands Augustins, in Paris.
Guernica (obraz) – Wikipedie
Zobrazuje ženu, nosiče pochodně, býka a koně jako strašlivé souputníky ve světě hrůzy, vše je vyvedeno v černé a bílé barvě. Původně mělo jít o obraz s tématem býčích zápasů.
Bombardování Guerniky – Wikipedie
Guernika (baskicky Gernika, od roku 1983 oficiálně Gernica-Lumo), byla pro Basky dlouhou dobu městem velkého významu. Vojenská situace Editovat.
Guernika Hostel, San Gil – ceny aktualizovány 2018
Guernika Hostel, San Gil – rezervujte se zárukou nejlepší ceny! Na Booking.com na vás čeká 131 hodnocení a 45 fotografií.
Picassův slavný obraz, který žaluje válku. Guernica slaví ...
Před 80 lety, jednoho jarního odpoledne, Guerniku zasypávaly bomby, vzpomíná jeden stoletý Španěl. Otřesený Pablo Picasso tehdy začal v Paříži malovat svou G...


. BDrip. Celý Film. Avi. Český Dabing. Ke Stažení.1080p. 720p. Ke shlédnutí. Zdarma. 4k blu ray. Český Film. Watch Free. Sleduj Filmy. Full Movie. DVDrip. MP4. Hd. Cz dabing. iPad. Download. 480p. Ke Shlednutí. Ulozto. České. Cz titulky. Česká. Stáhnout. Film online. Stream. iPhone