[CZ] The Little Stranger 2018 Celý Film Online

cz The Little Stranger 2018 Celý Film Online

★★★★☆

The Little Stranger má skóre 5,0 z 10, na základě 4844 recenzí




[CZ] The Little Stranger 2018 Celý Film Online


Podrobnosti


Původní název : The Little Stranger
Země : Brazílie
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Délka : 140 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Ream Enzzo
Režie : Samveer Mehrunnisa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angelee Ghina, Abdurahim Louisiana
Produkce : Verdie Debbi
Hudba : Nysa Adesire
Kamera : Shamiya Shelan
Kostýmy : Fardin Kellsey

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. únor 1951
Produkční společnosti : Embassy Pictures
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 04 518 289 USD
Tržby : 87 471 954 USD

The Little Stranger - oblibeneknihy.cz
In a dusty post-war summer in rural Warwickshire, a doctor is called to a patient at lonely Hundreds Hall. Home to the Ayres family for over two centuries, the Georgian house, once grand and handsome, is now in decline, its masonry crumbling, its gardens choked with weeds, its owners - mother, son and daughter - struggling to keep pace.
The Little Stranger (2018) - IMDb
THE LITTLE STRANGER tells the story of Dr. Faraday, the son of a housemaid, who has built a life of quiet respectability as a country doctor. During the long hot summer of 1948, he is called to a patient at Hundreds Hall, where his mother once worked.
Malý vetřelec - Sarah Waters | Databáze knih
Malý vetřelec je zasazený do doby po druhé světové válce, na anglický venkov - do dříve opuletního, nyní chátrajícího sídla, a jeho středobodem je heterosexuální vztah.
The Little Stranger (2018) | ČSFD.cz
V mysteriózním dramatu Little Stranger hraje Domhnall Gleeson lékaře, který je v horkém létě roku 1947 přivolán do venkovského sídla, kde kdysi pracovala jeho matka.
The Little Stranger | Scifi magazín Vanili.cz
Sci-fi magazín Vanili.cz byl založen v roce 2006 s cílem vytvořit nejlepší scifi stránky pro fanoušky žánru science fiction, fantasy i horroru.. Nabízíme prostor k prezentaci projektů, které se týkají nekonečně krásné a zábavné říše fantazie.


Watch Free. 720p. Zdarma. Celý Film. Český Film. Česká.1080p. Stream. DVDrip. České. Český Dabing. iPhone. Stáhnout. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Ke Stažení. iPad. Avi.. Sleduj Filmy. BDrip. Ke shlédnutí. Full Movie. Hd. Cz titulky. Cz dabing. Film online. Download. 480p. MP4. Ulozto