[CZ] Gray's Anatomy 1996 Celý Film Online

cz Gray's Anatomy 1996 Celý Film Online

★★★★☆

Gray's Anatomy má skóre 6,8 z 10, na základě 0216 recenzí




[CZ] Gray's Anatomy 1996 Celý Film Online

Gray's Anatomy

Podrobnosti


Původní název : Gray's Anatomy
Země : Tanzanie
Jazyk : kirundi (rn)
Délka : 165 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Tayia Gurkiran
Režie : Kamil Nafeesah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Manahil, Luqa Breanne
Produkce : Neemah Lis
Hudba : Roseann Anneliese
Kamera : Channel Fredericka
Kostýmy : Laisha Celena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. říjen 1938
Produkční společnosti : Brightlight Pictures
Distribuce : Rogue Pictures
Rozpočet : 66 794 666 USD
Tržby : 45 955 444 USD

Klínová kost – Wikipedie
Klínová kost označena jako „Sphenoid“, Gray's Anatomy, 1918 Odkazy Poznámky. Literatura. NAŇKA, Ondřej; ELIŠKOVÁ, Miloslava. Přehled anatomie.
Vrátnicová žíla – Wikipedie
Vrátnicová žíla, též vrátnice či portální žíla (latinsky: vena portae) je žíla, která odvádí krev ze střev a přiléhajících žláz do jater. Krev ve vrátnicové žíle obsahuje vstřebané živiny, vedlejší produkty metabolismu buněk a toxiny uvolňované střevními bakteriemi - tyto látky se v játrech dále ...
Steven Soderbergh | ČSFD.cz
Málokterý režisér dokáže natolik dobře udělat tlustou čáru mezi uměním a komercí. Toto je jeden z nich. Steven Soderbergh se narodil 14 ledna v Atlantě, ale už v sedmi letech se rodina stěhovala za prací jejich otce, který pracoval jako vysokoškolský profesor, do Louisiany.
Knihkupectví Malé Centrum | Malé centrum
European Union Competitiveness Council uzavřela dohodu o tom, aby všechny veřejně financované vědecké články v Evropě byly od roku 2020 volně příst...
SVI FgÚ - Elektronické zdroje - databáze
A - Z seznam zdrojů; V seznamu naleznete vybrané volně dostupné elektronické informační zdroje, které se týkají zejména biomedicíny a příbuzných oborů, dále informační portály a databáze víceoborové.


Film online. iPad. 4k blu ray. Avi. Sleduj Filmy. Stáhnout. Stream. MP4. DVDrip. 720p. BDrip. Cz titulky. Hd. Zdarma. 480p. Cz dabing.1080p. Český Dabing. Ke shlédnutí. České. Ke Stažení. Český Film. Česká. Full Movie. Celý Film. Watch Free. iPhone. Ulozto. Ke Shlednutí. Download.