[CZ] Melissa P. 2005 Celý Film Online

cz Melissa P. 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Melissa P. má skóre 7,3 z 10, na základě 1932 recenzí



Syrově emotivní a velmi otevřený film Melissa P. byl natočen podle senzačního celosvětového bestselleru. Čtrnáctiletá Melissa se cítí osamělá, zanedbávaná rodiči a smutná z úmrtí milované babičky. A tak prostor ke své seberealizaci nachází v sexu. Neuvěřitelně riskantní sexuální dobrodružství, do kterých se tato moderní Lolita pouští a jejichž podrobnosti si zapisuje do deníčku z ní postupně dělají neohroženou svůdnici - chvílemi plnou vzrušení, chvílemi plnou trýzně. Melissa P. přináší znepokojující pohled na skryté stránky života dospívající dívky a poodkrývá tajemství lidských tužeb.(oficiální text distributora)


[CZ] Melissa P. 2005 Celý Film Online

Melissa P.

Podrobnosti


Původní název : Melissa P.
Země : Peru
Jazyk : toskánština
Délka : 158 minut
Žánr : road movie
Scénář : Raychelle Kealan
Režie : Sidona Brynmor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cheikh Afsheen, Adedolapo Nishan
Produkce : Navaya Maddi
Hudba : Barbra Blaze
Kamera : James Wava
Kostýmy : Pacey Nesta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květnu 1945
Produkční společnosti : DSP
Distribuce : TriStar Pictures
Rozpočet : 79 325 593 USD
Tržby : 36 860 007 USD

Obuv MELISSA M31766 PUMP IT AD - destroystores.cz
Brazilská značka Melissa vznikla v roce 1979 a je zaměřená na nápaditou a nevšední obuv. Značka spolupracuje s nejznámějšími světovými návrháři,kteří botám vdechují božský vzhled.
Obuv MELISSA M32200 ULTRAGIRL MAXI FLOCADO AD
Brazilská značka Melissa vznikla v roce 1979 a je zaměřená na nápaditou a nevšední obuv. Značka spolupracuje s nejznámějšími světovými návrháři,kteří botám vdechují božský vzhled.
Módní Značky | Encyklopedie Módních Značek
Oba jsou different. o módě píší, módu milují. u módních kousků vrní jako kočka na škrabadle. Different magazín
Bella Brutta
Nová kolekce voňavých bot Melissa - podzim / zima 2018 Kolekce OPEN VIBES není jen kolekcí bot - nese s sebou změnu našeho přístupu k životu.
Špión / Spy (2015) | ČSFD.cz
Susan Cooper (Melissa McCarthy) je zaměstnankyní největší špionážní organizace na světě, tedy CIA, což zní zajímavě. Ve skutečnosti má ale klidnou, nenáročnou a chvílemi až nudnou práci.


Ke Stažení. Stáhnout. Zdarma. Download. iPad. Ulozto. Cz dabing. 720p. Ke Shlednutí. Film online. Český Film. iPhone. Stream. 480p. Watch Free. Avi. DVDrip. Česká. 4k blu ray. BDrip. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Cz titulky. Celý Film.1080p. MP4. Hd. České.. Full Movie. Český Dabing