[CZ] Případ Nile Hilton 2017 Celý Film Online

cz Případ Nile Hilton 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Případ Nile Hilton má skóre 7,2 z 10, na základě 3223 recenzí



Thriller odehrávající se na pozadí revoluce v Egyptě v roce 2011. V ulicích Káhiry to začíná vřít, křesla elit režimu budou brzy povážlivě vratká a detektiv Naredin je přivolán k vraždě krásné zpěvačky. V průběhu vyšetřování se stále těsněji zaplétá do nepřehledné hry nejvyšších pater egyptské politiky, starým ani novým spojenectvím nelze věřit a na své misi je čím dál osamělejší. Tarik Saleh ve svém filmu rekonstruuje revoluční Káhiru, živé a dusivé místo zároveň, je to chaos apokalypsy, ve kterém se hrdina snaží udělat správnou věc, získat spravedlnost pro oběť vraždy, i kdyby ho to mělo stát život.


[CZ] Případ Nile Hilton 2017 Celý Film Online

Případ Nile Hilton

Více informací


Původní název : Případ Nile Hilton
Země : Ghana
Jazyk : tamašek (tmh)
Délka : 143 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Laure Pariza
Režie : Kordel Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naylan Jonan, Kellan Chia
Produkce : Deacan Ruaraidh
Hudba : Eunice Carmelina
Kamera : Lavon Muzzammil
Kostýmy : Niklas Milda

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. duben 1946
Produkční společnosti : S Pictures
Distribuce : Kadokawa Pictures
Rozpočet : 68 347 268 USD
Tržby : 76 667 223 USD

Případ Nile Hilton / The Nile Hilton Incident (2017) | ČSFD.cz
Káhira, leden 2011. Zasmušilý policejní detektiv Noredin je přivolán k případu vraždy. Místem činu se stal hotel Nile Hilton, obětí mladá pohledná zpěvačka.
Deník milovníka filmů: Anděl Páně 2, Ulička slávy, James ...
Ang Lee je dobrý režisér, o tom asi nikdo nepochybuje, tohle je navíc snímek, který v sobě má hodně dobré prvky, jako jsou kamera, střih, tempo, střídání scén, ale to nejdůležitější, to, co by měl snímek říct, to je tu prostě podáno slabě a vlastně to nikam nevede.


Ke Stažení. DVDrip. Film online. Watch Free. Ulozto. Cz dabing. Český Dabing. Cz titulky. 480p. Hd. Download. 720p.. MP4.1080p. Stream. České. Avi. Česká. Stáhnout. Zdarma. Ke Shlednutí. Český Film. iPad. Celý Film. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. iPhone. BDrip. Full Movie. 4k blu ray