[CZ] Přirozený výběr 2016 Celý Film Online

cz Přirozený výběr 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Přirozený výběr má skóre 7,2 z 10, na základě 3080 recenzí



Linda Whiteová, oddaná křesťanka a žena v domácnosti, žije klidným životem na předměstí Texasu. Jenže jednoho dne se její svět převrátí vzhůru nohama. Její manžel Abe utrpěl mozkovou mrtvici zrovna ve chvíli, když byl ve spermabance, kde byl už pětadvacet let pravidelným dárcem. A aby toho nebylo málo, Abe má nemanželského syna Raymonda, kterému je třiadvacet let, a který žije na Floridě. Někde mezi pocitem vinny a osamění se Linda, ve snaze splnit Abovo poslední přání, vydává na tak trochu donkichotskou misi - musí najít Raymonda a přivést ho do Texasu dříve, než její manžel zemře. Během této cesty se díky prapodivnému vztahu s Raymondem naučí víc o sobě samé, než by si kdy předtím dokázala připustit a dokonce ji to přinutí konečně se vyrovnat se svou problematickou minulostí.(oficiální text distributora)


[CZ] Přirozený výběr 2016 Celý Film Online

Přirozený výběr

Více informací


Původní název : Přirozený výběr
Země : Botswana
Jazyk : ásámština (as)
Délka : 160 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Neela Yash
Režie : Abela Choudhary

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Natallia Akhsa, Jaishna Aasia
Produkce : Cieren Gavinder
Hudba : Astara Remel
Kamera : Fabliha Thamina
Kostýmy : Dannika Rena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. říjen 1989
Produkční společnosti : Aashirvad Cinemas
Distribuce : RVK Studios
Rozpočet : 73 518 248 USD
Tržby : 13 005 787 USD

Přirozený výběr – Wikipedie
Přirozený výběr je proces, který dle rozmanitých kritérií vybírá z různorodé skupiny jedinců ty, které potlačuje nebo naopak zvýhodňuje. V biologických systémech je spolu s proměnlivostí organismů pomyslným hnacím motorem evoluce.
BIOOO.CZ - Pravá přírodní kosmetika - Největší výběr BIO ...
Padouch nebo hrdina, vegan nebo mimino - Matka příroda se postará o každého a každý si vybere. Přírodní kosmetika, doplňky stravy, ekodrogerie, zero waste domácnost, látkové pleny, nosítka a šátky… a spousta dalšího.
Zdravotní obuv DÁMSKÁ - zdravotni-obuv-birkenstock.cz
Zdravotní obuv Birkenstock, Birkis a Papillio. Nejkvalitnější zdravotní obuv na trhu. Největší výběr v ČR. Expedice ihned.
Přírodní kámen - Zahradní centrum Loučná
Nabízíme největší výběr přírodního řezaného a štípaného kamene pro obklady, dlažby i na zahradu. U nás si vyberete. Poskytujeme prvotřídní poradenství.
MUDr. Sochorová - stomatologie (zubní ordinace) Slaný
CO VÁM NABÍZÍM...úsměv, zdraví, sebevědomí... Poskytuji špičkové služby na evropské úrovni náročným klientům, pro něž je kvalita, vzhled a funkce na prvním místě.


iPhone. Stáhnout. 720p. Cz dabing. Ke shlédnutí. Ulozto. Hd. BDrip. Film online.1080p. České. Download. Česká. 4k blu ray. 480p. Watch Free. Cz titulky. iPad. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing.. Zdarma. MP4. Stream. DVDrip. Avi. Ke Shlednutí. Český Film. Full Movie