[CZ] Riot 2015 Celý Film Online

cz Riot 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Riot má skóre 8,1 z 10, na základě 6478 recenzí



Jack Stone (Matthew Reese) je bývalý policista, který za vraždu partnera přijíždí svůj trest odpykat do přísně střežené věznice. Věznice, kterou ovládá korupce, vraždy a obchody s drogami. Za vším stojí mocný ruský boss Balam (Chuck Liddell), který svou mocí věznici vlastně ovládá. Jediné, co Balam chce, je zabít Jacka Stonea. Pro toho je to ale také příležitost vyrovnat účty za vraždu manželky a jeho vlastní uvěznění. Má šanci přežít v prostředí, kde ho chtějí zabít naprosto všichni včetně dozorců? A kdo je vlastně ten, co se mu rozhodl pomáhat?


[CZ] Riot 2015 Celý Film Online

Riot

Podrobnosti


Původní název : Riot
Země : Nigérie
Jazyk : sanandréská kreolština
Délka : 144 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Rhodri Rhiannan
Režie : Neev Bhargav

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaedon Arshia, Jahanzeb Rashad
Produkce : Jahed Jullian
Hudba : Kafia Naquan
Kamera : Ashlyn Henrik
Kostýmy : Jeeven Bryson

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. červenec 1905
Produkční společnosti : MediaPro Pictures
Distribuce : Rogue Pictures
Rozpočet : 52 184 425 USD
Tržby : 60 283 179 USD

Pussy Riot – Wikipedie
Pussy Riot / pʊsi rīət / je ruská feministická punk rocková protestní skupina se sídlem v Moskvě.Skupina byla založena v říjnu 2011 a má variabilní počet členek ve věku od 20 do 31 let.
Členku Pussy Riot zatkli, vyhnula se veřejně prospěšným ...
Ruská policie zadržela členku punkové skupiny Pussy Riot Mariju Aljochinu, která nesplnila úkol 40 hodin obecně prospěšných prací, k nimž byla odsouzena loni v prosinci za nepovolenou demonstraci před sídlem ruské tajné služby FSB.
League of Legends – Wikipedie
League of Legends (česky: Liga legend, zkráceně: LoL nebo LoLko) je multiplayer online battle arena.Jedná se o hru typu freemium s podporou tzv. mikroplateb ke koupi herní měny zvané RP (Riot Points).
www.triatlon-expert.cz
Nejširší nabídka pro triatlon s odborným poradenstvím, akce, slevy, zvýhodněné sety, zboží skladem na kamenné prodejně, rychlá expedice
Hrajte Hrdinové Hry na 1001Hry, zdarma pro každého!
Hrdinové Hry on-line každý den. Nejskvělejší hry, zejména pro vás! Vyberte si hru, kterou chcete hrát!


1080p. Český Film. Download. Cz titulky. Český Dabing. Ulozto. BDrip. 4k blu ray. Film online. Ke Shlednutí. iPhone. MP4. iPad. Cz dabing.. 720p. Full Movie. Zdarma. DVDrip. České. Watch Free. Stream. Hd. Avi. 480p. Česká. Celý Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Stáhnout